16/09/202010:31

Ένταση στο 2ο Λύκειο Πάτρας- «Ήξεραν ότι μητέρα έχει κορωνοϊό, δεν μας προστάτευσαν»

Με κορωνοϊό διαγνώστηκε μία μητέρα από το 2ο Λύκειο της Πάτρας που ήρθε σε επαφή με το σχολείο. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι μαθητές του σχολείου που προχώρησαν και σήμερα σε κατάληψη, οι καθηγητές δεν έκαναν καμία ενέργεια προκειμένου να προστατευτούν οι μαθητές. 

Το σίγουρο είναι ότι η μητέρα- που εργάζεται σε νοσοκομείο της Πάτρας- ήρθε σε επαφή με μαθητές και καθηγητές του σχοελείου ενώ είναι θετική στον κορωνοϊό. 

«Μία μητέρα που ήρθε να παραλάβει το παιδί της από το σχολείο, διαγνώστηκε με κορωνοϊό. Οι καθηγητές του σχολείο αν και ήξεραν ότι είχαν έρθει σε επαφή μαζί της,  δεν έκαναν καμία ενέργεια για να μας προστατεύσουν. Δεν έμειναν σπίτι, ούτε έκαναν τεστ» λέει στο thebest.gr μαθητής του σχολείου.

Να σημειώσουμε ότι το πρωί στο χώρο του σχολείου υπήρξε ένταση. Ο διευθυντής ζήτησε από τους καταληψίες να ανοίξουν τις πόρτες και να μπουν τα παιδιά μέσα. Η δε μανα που διαγνώστηκε με κορωνοϊό διαψεύδει ότι είναι αρνήτρια της χρήσης μασκας.

Οι μαθητές σήμερα είχαν ως αίτημα την απολύμανση του χώρου ενώ φορούν μάσκες. 

Να σημειώσουμε ότι όχημα του Δήμου έσπευσε στο σχολείο για μια πρώτη απολύμανση του χώρου, πράγμα που ήταν αίτημα των μαθητών. 

Thebest.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα