17/09/202013:19

Χριστοδουλόπουλος: “Απάντηση στον δήμαρχο Ήλιδας που κρύβει την ανυπαρξία του πίσω από λεονταρισμούς!”

Σχετικά με την απαράδεκτη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά του Δημάρχου Ήλιδας Γιάννη Λυμπέρη στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο, η παράταξή μας ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ δηλώνει απερίφραστα ότι δεν θα ακολουθήσει τον πρώτο πολίτη της πόλης σε αυτόν τον διαρκή κατήφορο που οδηγείται, μέσω της ανυπαρξίας, της απαξίωσης των θεσμών και των ανέξοδων λεονταρισμών για το θεαθήναι.

Όσο για την δημοκρατική σας ευαισθησία και το σεβασμό σας στους θεσμούς και το κυρίαρχο όργανο του Δήμου, την δείξατε κύριε Δήμαρχε ακόμα μία φορά με τις εκφράσεις που εκστομίσατε διά μικροφώνου, όπως «κάτσε κάτω ρε» και «μη μιλάς εσύ».
Εσείς κ. Λυμπέρη μπορεί να ξεχνάτε, όμως οι συμπολίτες μας και θυμούνται και γνωρίζουν:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΥΡΓΟΥ ότι εσείς αποτελείτε σήμερα τον μοναδικό αυτοδιοικητικό «Δούρειο Ίππο» της κυβέρνησης στην Ηλεία, με αποτέλεσμα μέσω της πολιτικής σας να αμφισβητείται πλέον ανοιχτά η ολοκλήρωση του αυτοκινητόδρομου μέχρι το 2023, κάτι που με κόπο καταφέραμε τα προηγούμενα χρόνια και που σημαίνει για το νομό μας νέους νεκρούς στην άσφαλτο και συνέχεια στην υπανάπτυξη.
 
ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ότι εσείς την ξεκινήσατε το 2004 και για 10 ολόκληρα χρόνια το έργο όχι μόνο δεν ολοκληρωνόταν, αλλά καρκινοβατούσε και απαξιωνόταν.
 
ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ότι εσείς τάξατε προεκλογικά σε 100 ημέρες νοσοκομείο με παροχές υγείας επιπέδου «Memorial», όχι εμείς. Επομένως αντί απολογίας στους συνδημότες σας, μην μας κουνάτε και το δάχτυλο!
 
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟ ΝΕΡΟΥ ότι εσείς το φτάσατε να κοστίζει 22 εκατομμύρια ευρώ και αντί για ένα μεγάλο και έτοιμο έργο που θα έλυνε μια για πάντα το πρόβλημα, φροντίσατε να παραδοθεί στους συνδημότες μας προβληματικό και με σημαντικές ελλείψεις. Και, επιτέλους, αν δεν έχετε το θάρρος να απαντήσετε στους συμπολίτες σας για τα προβλήματα που δημιουργήσατε εδώ και ένα χρόνο, μέσω των ερωτήσεων στο Δημοτικό Συμβούλιο, αναλογιστείτε ότι έχουν μάτια και βλέπουν.
Βλέπουν ότι ο Δήμος μας το φετινό καλοκαίρι ήταν ο πιο βρώμικος των τελευταίων 20 ετών, βλέπουν ότι τα έργα που εξασφαλίσαμε για το μέλλον της περιοχής μένουν στάσιμα και κινδυνεύουν, βλέπουν ότι έχουν δήμαρχο μόνο για φωνές και ύβρεις, όπως ένας άδειος τενεκές που κάνει μόνο θόρυβο. Όσο για τον χαρακτηρισμό που μου προσάψατε ως «νεκροθάφτη του Νοσοκομείου», θέλω να σας πω ότι άλλον χαρακτηρίζουν οι συνδημότες μας ως «νεκροθάφτη του Δήμου» και αν τον ψάχνετε, καλό είναι να κοιτάξετε στον καθρέφτη σας!
ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα