06/10/202011:26

ΠΑΚ Ηλείας: Θριαμβολογίες Κουλούρη

Θριαμβολογίες Κουλούρη

Θριαμβολογίες του προέδρου της ΕΠΣ Ηλείας μέσα από το site της Ένωσης μετά την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηλείας που καταδίκασε τον Πρόεδρο της Πολιτιστικής Αθλητικής Κίνησης Ηλείας (Π.Α.Κ.Η.) για συκοφαντική δυσφήμιση κατά Κουλούρη.

Με μια μακροσκελή ανακοίνωση μέσα από το site της Ένωσης που το πληρώνουν με τον όβολο τους οι παράγοντες ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ πανηγυρίζει για μια υπόθεση που μόλις άρχισε και είναι άγνωστο πότε θα τελειώσει γιατί ο Πρόεδρος της Πολιτιστικής Αθλητικής Κίνησης Ηλείας Πέτρος Μπηλιώνης είναι διατεθειμένος να φθάσει μέχρι τα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια κάτι που δήλωσε και ο συνήγορος του κατά την ακροαματική διαδικασία.

Ας κάνει υπομονή λοιπόν ο Κος Κουλούρης μέχρι να αποδειχθεί περίτρανα  αν αυτά που έλεγε ο Πρόεδρος της   ΠΑΚΗ ήταν ύβρεις η’ αντιπολιτευτικός λόγος κάτι που απεχθάνεται ο Κος Κουλούρης.

Όσο για το site της Ένωσης δεν το πληρώνουν οι Παράγοντες για να περνάει τις προσωπικές του θριαμβολογίες ο Κος Κουλούρης αλλά για τις ανάγκες της Ένωσης και την ενημέρωση των Σωματείων.

Ας μας πει λοιπόν ο Κος Κουλούρης που νοιάζεται για το Ηλειακό ποδόσφαιρο πότε ανέβασε στο site πρακτικά Γενικής Συνέλευσης και πρακτικά Εκτελεστικής Επιτροπή μετά το 2017;;;

Ας μας πει το 2016 που έκανε τροποποίηση του καταστατικού με σωρεία άρθρων όπως εκείνο το περιβόητο που αφορά τις αφορά τις επιλογές του 2017 και έκανε τις 30 ημέρες 10 πότε το ανέβασε στο  site;;;  ΠΟΤΕ!!!

Και ας λέει το καταστατικό της Ένωσης ότι πρέπει να είναι εναρμονισμένο με της ΕΠΟ.

Περιμένουμε μια απάντηση Κε Κουλούρη για αυτά τα απλά καυτά για σένα θεματάκια.

Αλλά επειδή δεν θα απαντήσεις ποτέ σε ενημερώνουμε ότι εμείς είμαστε εδώ για να προστατεύσουμε και να ενημερώνουμε τα Ηλειακά Σωματεία.

Και το κυριότερο: Πες μας τι αγώνα έκανες και κατάφερες μέσα σε 10 χρόνια να κάνεις τα 95 Σωματεία 51 και δηλώνεις περήφανος γι’ αυτό!!!

Πες μας λοιπόν;;;;  Περιμένουμε!!!

 

Για την ΠΑΚΗ

Πέτρος Μπηλιώνης

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα