02/11/202015:29

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Β. Γιαννόπουλου με τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δ.Ε Ν. Ρουμελιώτη

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Β. Γιαννόπουλου με τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δ.Ε Ν. Ρουμελιώτη

 

   Τη δέσμευση ότι η άψογη και αποτελεσματική συνεργασία, στην διαχείριση κρίσεων και έκτακτων περιστατικών, μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και του Πυροσβεστικού Σώματος θα συνεχιστεί, επανέλαβαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος και ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας Νίκος Ρουμελιώτης, κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, σήμερα Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020.

    Ο κ. Ρουμελιώτης, επισκέφθηκε τον κ. Γιαννόπουλο στο Διοικητήριο του Πύργου, συνοδευόμενος από τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ηλείας Βασίλη Σολδάτο και τον Αξιωματικό Δημήτρη Αλεξόπουλο. Η συνάντησή τους αποτέλεσε συνέχεια της πρόσφατης διαδικτυακής συνεδρίασης του Σ.Ο.Π.Π  Π.Ε Ηλείας, και τους δόθηκε η ευκαιρία, δια ζώσης αυτή τη φορά, να κάνουν έναν σύντομο απολογισμό της αντιπυρικής περιόδου 2020 και να μιλήσουν για τον σχεδιασμό των δράσεων πολιτικής προστασίας ενόψει χειμώνα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιαννόπουλος, αφού έδωσε για μια ακόμα φορά τα εύσημα στην Διοίκηση της Πυροσβεστικής για το επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας που επέδειξαν οι Πυροσβεστικές Δυνάμεις σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες για την άψογη συνεργασία και ουσιαστική επικοινωνία, προκειμένου να μπορέσει η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας να συνδράμει τα μέγιστα στο έργο πρόληψης και καταστολής των πυρκαγιών, όπου και όταν χρειάστηκε. Αυτή την, καθοριστικής σημασίας – όπως είπε – βοήθεια της Π.Ε Ηλείας, με τον δικό της μηχανοκίνητο στόλο και την άμεση κινητοποίηση ιδιωτικών μηχανημάτων έργων, αναγνώρισε ο κ. Ρουμελιώτης, ευχαριστώντας και ο ίδιος από την πλευρά του τον κ. Γιαννόπουλο, για την συνεργασία.

Η επικοινωνία και συνεργασία θα συνεχιστεί, στο επίπεδο πρόληψης και αντιμετώπισης πιθανών προβλημάτων, και κατά την διάρκεια της χειμερινής περιόδου 2020-21.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα