02/11/202018:08

Πλακέτα κι ευχαριστίες από την ΑΟΛΑΠ στον Δήμαρχο Πύργου

Πλακέτα κι ευχαριστίες από την ΑΟΛΑΠ στον Δήμαρχο Πύργου

 

Το μεσημέρι της Δευτέρας (2/11) ο πρόεδρος της ΑΟΛΑ Πύργου Μιχάλης Αποστολόπουλος επισκέφτηκε το Δημαρχείο και απένειμε εκ μέρους όλης της Λέσχης τιμητική πλακέτα καθώς και αναμνηστικά είδη του 41ου Ολυμπιακού Ραλλυ, στον Δήμαρχο Παναγιώτη Αντωνακόπουλο.

 

Όπως τόνισε: “Σας απονέμουμε πλακέτα ως ΑΟΛΑΠ για την τιμή που μας έκανε ο Δήμος Πύργου να είναι συνδιοργανώτρια αρχή και για τον συντονισμό των υπηρεσιών ώστε να υπάρξει το άψογο αποτέλεσμα, και μάλιστα μέσα σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση σαν αυτή του κορονοιού, στη διεξαγωγή του αγώνα (που ελάχιστοι μόνο καταφέρνουν να γίνουν πλέον σε όλη την Ελλάδα).

Τηρήθηκαν όλα απόλυτα, και τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, και βγήκε το επιτυχημένο αποτέλεσμα διαφημίζοντας για άλλη μια φορά την πόλη μας και το Νομό μας.

Δήμαρχε, ευχαριστούμε πολύ για ότι έκανες για το Ολυμπιακό Ράλλυ”.

 

Ο Δήμαρχος κ. Αντωνακόπουλος με τη σειρά του ανέφερε σχετικά: “Είναι χρέος μας ως Δήμος να στηρίζουμε τις μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις. Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός έχει βρει μια μεγάλη αγκαλιά στην Ηλεία, την αγκαλιά του Μιχάλη Αποστολόπουλου, ο οποίος είναι η ψυχή αυτής της εκδήλωσης. Της μεγαλύτερης αθλητικής εκδήλωσης του Νομού μας διαχρονικά και με συνέπεια εδώ και δεκαετίες. Κι είναι η μόνη εκδήλωση που μόνο φέτος δεν κατάφερε να έχει και χιλιάδες κόσμο παρόντα, γιατί ήταν το θέμα της πανδημίας. Όπως ως γνωστόν τέτοιου μεγέθους πλήθος κατακλύζει σε φυσιολογικές συνθήκες όλες τις φάσεις του αγώνα, και την πανηγυρική εκκίνηση στον Πύργο, και τον τερματισμό, καθώς βέβαια και τις ειδικές διαδρομές. Είναι λοιπόν χρέος μας να στηρίζουμε τέτοιες εκδηλώσεις μέσα από τις οποίες προβάλεται η πόλη. Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε τον Μιχάλη Αποστολόπουλο, το Δ.Σ. της ΑΟΛΑΠ και τα μέλη της, που είναι για δεκαετίες συνεπείς σε αυτή τους την στράτευση”.

 

Ο κ. Αποστολόπουλος με αφορμή τη συνάντηση αυτή έκανε και μια αναφορά στο θέμα της δημιουργίας Αυτοκινητοδρομίου, κάτι για το οποίο ο Δήμαρχος Πύργου είναι ξεκάθαρα θετικός, έχοντας κάνει σαφή σχετική πρόβλεψη κινήσεων για το θέμα, από το δημόσιο προεκλογικό ήδη πρόγραμμα του. Με αφορμή το γεγονός αυτό, ο πρόεδρος της ΑΟΛΑΠ σε συνδυασμό με το ότι κι οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις είναι σύμφωνες για το θέμα αυτό, προέτρεψε να τεθεί άμεσα η δημιουργία μιας διαπαραταξιακής δημοτικής επιτροπής, η οποία να βάλει μπροστά τις κινήσεις και πάλι (ουσιαστικά από εκεί που έμειναν μετέωρες το 2008).

“Τα οφέλη θα είναι τεράστια, σε πολλούς τομείς. Πλέον σε όλη τη χώρα αυτοκινητοδρόμια έχουν μείνει των Σερρών και των Μεγάρων. Αν φτιαχτεί κι εδώ, θα γεμίζει κάθε Σαββατοκύριακο η πόλη με κόσμο κι εκδηλώσεις”, επεσήμανε.

Με τον Δήμαρχο Πύργου να απαντά: “Συμφωνώ απόλυτα και θα το προχωρήσουμε”.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα