03/11/202007:15

Η βουλευτής της ΝΔ, Ντ. Μπακογιάννη στο BLUE SKY: Κανείς Έλληνας κοινωνικά απροστάτευτος (BINTEO)

Αναφερόμενη στους έως τώρα χειρισμούς της κυβέρνησης, η κυρία Μπακογιάννη, σημείωσε πως όπως φαίνεται και από τις δημοσκοπήσεις, ο κόσμος εμπιστεύεται την κυβέρνηση στη διαχείριση της κρίσης.
 Η ίδια παραδέχτηκε πως ως πολίτης νιώθει κούραση, φόβο και ανησυχία, ωστόσο πρόσθεσε πως η Ελλάδα παραμένει η καλύτερη χώρα στη διαχείριση της πανδημίας, ξεκαθαρίζοντας πως η κυβέρνηση θα κάνει ότι περνάει από το χέρι της, να μην μείνει κανείς Έλληνας κοινωνικά απροστάτευτος.
Σχολιάζοντας τις εκλογές στις ΗΠΑ, τις χαρακτήρισε ως τις σημαντικότερες των τελευταίων 20 ετών, για την ανθρωπότητα.

Η κυρία Μπακογιάννη ευχήθηκε το αποτέλεσμα να είναι ξεκάθαρο, καθώς σε διαφορετική περίπτωση ο κόσμος θα μπει σε μια τεράστια περιπέτεια, ενώ όπως είπε “εύχομαι διακαώς να βγει ο Μπάιντεν, γιατί οι δημοκρατικοί καταρχήν έχουν στόχο να μονιάσουν το εσωτερικό της χώρας τους, και θα επανέλθει ισορροπία στην εξωτερική πολιτική.
Τέλος, σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν στην ΑΣΟΕΕ, η κυρία Μπακογιάννη τόνισε πως η κατάσταση στα Πανεπιστήμια θα αλλάξει, “πρώτη φορά ακούσατε πρωθυπουργό να λέει τα πράγματα με το όνομά τους” σημείωσε, προσθέτοντας ότι αυτό που έγινε με τον Πρύτανη, είναι ακραίος φασισμός.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα