05/11/202014:39

Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Λήψη μέτρων και οργάνωση υπηρεσιών κατά του covid-19

Δήμος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων: Λήψη μέτρων και οργάνωση υπηρεσιών κατά του covid-19

 

Η λήψη μέτρων και η οργάνωση των υπηρεσιών για την προστασία από τον covid-19, ήταν το αντικείμενο της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Αρχικά στη συνεδρίαση ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος, συνεχάρη τους κ.κ. Γιάνη Δάγκαρη, Κωνσταντίνα Στρουμπάκου, Μιλτιάδη Γεωργακόπουλο,  Βασίλη Δημητρακόπουλο και  Παν.  Γριβάκη,  που ορίστηκαν  αντιδήμαρχοι για τη νέα περίοδο.

?

Ο κ. Μπαλιούκος τόνισε εξάλλου ότι ο ορισμός των αντιδημάρχων συμπίπτει με την ανακοίνωση των απαγορευτικών μέτρων για τον κορωνοϊό, τα οποία όπως είπε δεν  απέχουν  πολύ από αυτά που έχουν  ληφθεί  μετά τον ορισμό των ζωνών, ανά επιδημιολογικό φορτίο της χώρας.

Μεταξύ των μέτρων αυτών είναι η αποσυμφόρηση των χώρων υπαλλήλων όπου οι αποστάσεις είναι μικρότερες, ενώ το 50% θα πάει σε τηλεργασία με  όλες τις νέες παραμέτρους που επιβάλλονται.

Παράλληλα γίνεται παραίνεση ώστε το κοινό κατά προτίμηση να εξυπηρετείται κατόπιν ραντεβού, στα πλαίσια των προληπτικών μέτρων κατά του κορωνοϊού.

?

«Πρέπει  να ενεργοποιήσουμε όλες τις εγκαταστάσεις μας που παρέχουν τις δυνατότητες της εξυπηρέτησης των εργαζομένων και των πολιτών. Σε κάθε περίπτωση  πάντως οφείλουμε να πάρουμε μέτρα τα οποία πλέον είναι δεσμευτικά για το φορέα μας» τόνισε ο δήμαρχος Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Τέλος στη συνεδρίαση έγινε και πλήρης ενημέρωση για την προετοιμασία εκ μέρους των αρμοδίων υπηρεσιών του δήμου,  των φακέλων όλων των προκλήσεων που έχουν βγει,  με σκοπό την υποβολή προτάσεων σε αναπτυξιακά προγράμματα.

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα