05/11/202019:45

Ανδρέας Νικολακόπουλος: Συνάντηση με εκπροσώπους του ΔΣ της Ενωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας (Ε.Σ.Π.Ε.ΗΛ)

Α. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Πλάνο για την επίλυση πάγιων αιτημάτων του κλάδου

-Ανάδειξη των θεμάτων στη συνάντηση με την Ε.Σ.Π.Ε.ΗΛ.

Πρωτοβουλίες για την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι εν ενεργεία στρατιωτικοί έχει αναλάβει ο βουλευτής Ηλείας της Ν.Δ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο οποίος κατ’ επανάληψη έχει αναφερθεί στη συμβολή και τον καθοριστικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων στην προάσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα που έχει ενταθεί τους τελευταίους μήνες.

Ο ίδιος, ως μέλος και της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, συνεχάρη και προσωπικά τους εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας (Ε.Σ.Π.Ε.ΗΛ) στην συνάντηση που είχαν στο γραφείο του, στην διάρκεια της οποίας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν την επιχειρησιακή ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων για την αντιμετώπιση κάθε πρόκλησης.

Επιπλέον, δόθηκε βαρύτητα και στα μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, προκειμένου οι στρατιωτικοί μας να είναι προστατευμένοι και ασφαλείς.

 

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Οι εκπρόσωποι της Ένωσης έθεσαν στον βουλευτή τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο, προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα αλλά και χρονίζοντα ζητήματα που αναζητούν λύσεις, δεδομένης της ευαισθησίας αλλά και του ιδιαίτερου ενδιαφέροντος που επιδεικνύει ο κ. Νικολακόπουλος για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Ηλείος βουλευτής ήδη έχει πλάνο συγκεκριμένων ενεργειών για την επίλυση συνταξιοδοτικών και μισθολογικών ζητημάτων, που αποτελούν πάγια αιτήματα του κλάδου, καθώς και για επιμέρους θέματα τα οποία τέθηκαν εκτενώς από την πλευρά της Ένωσης και είτε αφορούν πανελλαδικά αιτήματα είτε τοπικά ζητήματα.

Με αφορμή τη συνάντηση δόθηκε η δυνατότητα ενημέρωσης και για τις εξελίξεις που αφορούν στην κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου Πατρών-Πύργου, καθώς επίσης παρουσιάστηκε και η ολοκληρωμένη πρόταση των Ενώσεων εν ενεργεία στρατιωτικών των Νομών Ηλείας και Αχαΐας προς την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την επαναλειτουργία του πρώην 409 ΓΣΝ στην Πάτρα και την αξιοποίηση του κτιρίου προς όφελος των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και άλλων κοινωνικών ομάδων.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα