10/11/202010:11

Τσίπρας: Αρνητική η εικόνα του Παύλου Πολάκη – Η ΝΔ ζητεί τη διαγραφή του

Ο Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε αρνητική την εικόνα που δημοσίευσε ο Παύλος Πολάκης – Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας

ΟΑλέξης Τσίπρας, κλήθηκε να σχολιάσει τις φωτογραφίες που ανήρτησε ο Παύλος Πολάκης στο facebook, όπου χωρίς μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού και εν μέσω lockdown συμμετέχει σε γλέντι στα Χανιά. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε αρνητική την εικόνα ωστόσο σημείωσε πως «ο Παύλος Πολάκης βρισκόταν σε ένα οικογενειακό τραπέζι και είχε κάνει τεστ κορονοϊού, επειδή προηγουμένως – καθώς είχε βρεθεί σε δύο χειρουργεία – οπότε και δεν ήταν επικίνδυνος για να διαδώσει τον ιό».

Αντίθετα καμία δικαιολογία για τη συγκεκριμένη ανάρτηση δεν βρήκε η Νέα Δημοκρατία, που έστρεψε τα «πυρά» της κατά του Παύλου Πολάκη και ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει τον τέως αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Η Νέα Δημοκρατία, λοιπόν, αναφέρει στην ανακοίνωσή της πως «ο ιατρός και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας κ. Πολάκης, γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας και παρακινεί τους πολίτες να παρανομούν». «Αν αυτό δεν αποτελεί κεντρική γραμμή από τον κ. Τσίπρα, τότε οφείλει άμεσα να διαγράψει τον κ. Πολάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει η ανακοίνωση.

Όσο για την ανάρτηση που άναψε φωτιές, ο Παύλος Πολάκης έδειξε να μην πτοείται από τους περιορισμούς των νέων μέτρων. «Σήμερα στα Χανιά μετά από δυο χειρουργεία στο σπίτι του αγαπημένου φίλου και συντρόφου του Γιάννη του Λουφαρδάκη και της γυναίκας του της Κατερίνας για τη γιορτή του γιου τους του Μιχάλη! «Εμείς θα το γλεντίσουμε κι όπου το βγάλει η βράση ή που θα σιάξει η δουλειά ή που θα σιοχαλάσει». Ιστορία θα γράψουν οι παρέες και στην καραντίνα!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!» έγραψε μεταξύ άλλων στο Facebook, ανεβάζοντας και σχετικές φωτογραφίες από το γλέντι.

Πυρά της ΝΔ κατά Πολάκη για το γλέντι στα Χανιά εν μέσω lockdown

ethnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα