24/11/202013:50

«Δείξε πως με νιώθεις» από το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ ΠΥΡΓΟΥ

Το σχολείο μας το ΕΕΕΕΚ Πύργου συμμετέχει για ακόμη μία χρονιά στην Ευρωπαϊκή δράση  «Βραδιά του Ερευνητή/ Researchers’ Night» με ένα βίντεο μικρού μήκους από τους μαθητές του με τίτλο: «Δείξε πως με νιώθεις».

Κύριο μέλημα του σχολείου και των μαθητών μας  σε αυτό το βίντεο είναι η κατανόηση των συναισθημάτων, όπως επίσης και η σωστή έκφραση αυτών.

Οι μαθητές μας είχαν αρχίσει να προετοιμάζονται από την αρχή του σχ. Έτους 2020-2021 με ιδιαίτερη χαρά για τη συμμετοχή μας στην Ευρωπαϊκή αυτή δράση. Η προσπάθεια αυτή έγινε με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων των μαθητών μας σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς :

  1. Ευμορφοπούλου Δανάη , ΠΕ14.04.50 Γεωπόνος (συντονίστρια της όλης δράσης),
  2. Παρασκευοπούλου Εύη, Πληροφορικός ΠΕ86.50
  3. Μπουροπούλου Θεοδώρα, Φιλόλογος ΠΕ02.50
  4. Καπατσούλια Χρυσαυγή, Λογοθεραπεύτρια ΠΕ21
  5. Παπαντωνίου Αιμιλία, Μουσικός ΠΕ79.01
  6. Κατσηδήμα Θεοδώρα, Φιλόλογος ΠΕ02.50
  7. Σαμαρά Αγγελική, Κοινωνιολόγος ΠΕ78.50

Η πανδημία, του COVID-19  επέφερε αλλαγές στο πρόγραμμα. Σεβόμενοι όλοι τη μάχη που δίνει η χώρα μας σε αυτή τη πανδημία βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το βίντεο που ετοιμάσαμε. Η παρουσίαση θα γίνει την Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 18:00μ.μ.. O σύνδεσμος παρακολούθησης είναι ο ακόλουθος: https://www.youtube.com/user/rengreece

Ευχαριστούμε θερμά την κα Μαργαρίτη Μαριγούλα, αναπληρώτρια καθηγήτρια του τμήματος  Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών για την ένθερμη υποστήριξη, αλλά και γιατί κάθε χρόνο μας δίνει την δυνατότητα να συμμετέχουμε τόσο στην Ευρωπαϊκή δράση « Βραδιά του Ερευνητή», όσο και στη Διεθνή δράση « Εβδομάδα Ενημέρωσης για τον  εγκέφαλο/ Brain Awareness Week» . Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας που υπήρξε αρωγός αυτής της προσπάθειας.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα