27/11/202015:10

Νίκος Κοροβέσης: «Ο Πολιτισμός συνεχίζεται, η μουσική μας ενώνει» – Συνδεόμαστε «ζωντανά» με το Θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» και παρακολουθούμε μια εξαιρετική εκδήλωση

ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ : «Ο Πολιτισμός συνεχίζεται,

η μουσική μας ενώνει»

 

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΜΕΟΠΛΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ

Συνδεόμαστε «ζωντανά» με το Θέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ» και παρακολουθούμε μια εξαιρετική εκδήλωση

 «Ο Πολιτισμός συνεχίζεται ! Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πρωτοστατεί στην υλοποίηση πολιτιστικών δράσεων και εκδηλώσεων σε μία δύσκολη περίοδο. Προσαρμοζόμαστε στα δεδομένα και δημιουργούμε υπεραξία με όπλο την τεχνολογία. Ο Πολιτισμός δε σταματά, αντίθετα προσφέρεται με ακόμη μεγαλύτερο αντίκτυπο! Στηρίξουμε τον πολύπαθο καλλιτεχνικό κλάδο και τους συντελεστές που τον πλαισιώνουν σε αυτή τη δύσκολη για όλους μας εποχή. Το θέατρο Απόλλων Πύργου θα προβληθεί τόσο σε όλη την Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Νίκος Κοροβέσης σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μέσα από γνωστή διαδικτυακή πλατφόρμα.

 Η συνέντευξη δόθηκε με αφορμή την εκδήλωση live streaming που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με το Σύλλογο Φίλων Πολιτισμού & Αθλητισμού και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω youtube από το θέατρο Απόλλων Πύργου το Σάββατο 28/11 και ώρα 21:00.

 Στην ίδια συνέντευξη συμμετείχαν, 0 Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Πολιτισμού & Αθλητισμού «ΚΥΚΛΟΣ» και οι συντελεστές της εκδήλωσης.

 Ο κ. Κοροβέσης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Δήμου Πύργου οι οποίοι με χαρά παραχώρησαν την άδεια της χρήσης του χώρου του περίφημου θεάτρου Απόλλων καθώς και τον Πρόεδρο του Συλλόγου για την εξαιρετική πρωτοβουλία να παράγει πολιτισμό. Η δράση αυτή δεν θα μπορούσε να αφήσει αμέτοχη την Περιφερειακή Αρχή η οποία αποδεικνύει έμπρακτα ότι ενισχύει σε κάθε ευκαιρία το Πολιτιστικό αποτύπωμα του τόπου.

 «Ο Πολιτισμός συνεχίζεται, η μουσική μας ενώνει»

 Το λινκ της εκδήλωσης

 https://www.youtube.com/watch?v=AhPSnOW-5Fs&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2895wwU97leOPtsFco-_ybWiRDPqcvzX9TmD_i4pqz9gT3Pn5NSnE14ic

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα