04/12/202008:17

Γυναίκα αστυνομικός από την Ηλεία τραυματίστηκε σοβαρά σε επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στη Βάρη

Μεγάλη έρευνα της Δίωξης Ναρκωτικών που ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης και βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών και μάλιστα η γυναίκα που νοσηλεύεται με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις είναι 30χρονη γυναίκα αστυνομικός από την Ηλεία και συγκεκριμένα από τον Πύργο.

Συγκεκριμένα δυο αστυνομικοί τραυματίστηκαν στη διάρκεια της επιχείρησης κατά τη διάρκεια σύλληψης εμπόρου ναρκωτικών στα νότια προάστια.

Η μια γυναίκα αστυνομικός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ενώ ο έτερος αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρύτερα.

Η αστυνομικός βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά από το σημείο που έκανε επιχείρηση και έφοδο σε μία αποθήκη η Δίωξη Ναρκωτικών, στην οδό Βάρης Κορωπίου, όταν ξαφνικά την εμβόλισε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα.

Η οδηγός κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες έπεσε πάνω στη μηχανή της αστυνομικού. Η πολίτης δήλωσε στην αρχική της κατάθεση πως δεν κατάλαβε πως της έφυγε το όχημά της με αποτέλεσμα να προκληθεί το τροχαίο.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση, εισήχθη στην εντατική και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση με τους γιατρούς, ωστόσο, να είναι αισιόδοξοι ότι τελικά θα ξεπεράσει το πρόβλημα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν κινδυνεύει η ζωή της.

Κατά την επιχείρηση έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής 6 άτομα αλβανικής καταγωγής κι έχουν κατασχεθεί ένα κιλό κοκαΐνης και δεκάδες δενδρύλλια κάνναβης.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα