09/12/202012:32

Κορωνοϊός: Νοσηλεύεται στο 424 με Covid-19 ο Μητροπολίτης Καστοριάς – Πώς είναι η κατάστασή του

Ο Μητροπολίτης Καστοριάς παρουσίασε συμπτώματα κορωνοϊού και υπεβλήθη σε τεστ που βγήκε θετικό και κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του

Στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ ύστερα από τη διάγνωση ότι προσβλήθηκε από τη νόσο Covid-19. Ο Μητροπολίτης Καστοριάς παρουσίασε συμπτώματα κορωνοϊού και υπεβλήθη σε τεστ που βγήκε θετικό και κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της μητρόπολης Καστοριάς η κατάσταση της υγείας του κ. Σεραφείμ είναι «εξαιρετική».

Η ανακοίνωση:

Ο Σεβασμιώτατος ποιμενάρχης μας κ.Σεραφείμ, εκτελώντας τα ποιμαντικά του καθήκοντα, προσβλήθηκε από τον Covid-19. Για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετική. Η σκέψη και η προσευχή του αγκαλιάζουν διαρκώς την αγαπημένη του Καστοριά και τον πονεμένο λαό της.

Παρακαλούμε το ευσεβές ποίμνιο να συνεχίσει να προσεύχεται για τους ασθενείς του κορωνοϊού και να συμπεριλάβει στις θερμές προσευχές και τον ταπεινό ποιμένα της Καστοριάς.

Με τις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου και με πνεύμα μετάνοιας και ενότητας, δίνουμε τον κοινό αγώνα κατά της επιδημίας.

in.gr

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα