28/12/202017:37

Δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης: Με μεγάλη συμμετοχή dημοτών διεξήχθη σήμερα ο έλεγχος (drive through rapid tests) σε Λεχαινά και Βάρδα- Αρνητικά στον covid-19 όλα τα δείγματα (photos)

Με μεγάλη συμμετοχή των Δημοτών του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης διεξήχθη σημερα Δευτέρα 28 Δεκέμβρη ο έλεγχος ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου στα Δημαρχεία των Λεχαινών και στο δρομο έμπροσθεν του Δημαρχείου της Βαρδας (drive through rapid tests).
Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η διαδικασία διενέργειας ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) για την ανίχνευση κορονοϊού που διοργάνωσε ο Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης σε συνεργασία με την Περιφερεια Δυτικης Ελλαδας, και με κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ), με τη μέθοδο drive through (rapid test), στη Βάρδα, ενώ ταυτόχρονα διεξαγόταν έλεγχος rapid test και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Λεχαινών.
Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης κ. Λέντζας Γ.  συμμετείχε στον δειγματοληπτικό έλεγχο ανίχνευσης αντιγόνου του ιού SARS-CoV-2, όπου υπεβλήθη και ο ίδιος σε  rapid test.
Στον δειγματοληπτικό έλεγχος που πραγματοποιήθηκε, στο δρόμο έξω από το πρώην Δημαρχείο της Βάρδας με τη μέθοδο drive through, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, καθώς και όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή συνωστισμού με κύριο μέλημα την ασφάλεια των Δημοτών, συλλέχτηκαν 120 δείγματα τα οποία ήταν όλα αρνητικά.
Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα και για τα 70 δείγματα που συλλέχτηκαν στο Δημαρχείο στα Λεχαινά.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα