30/12/202003:49

Άδωνις Γεωργιάδης για λιανεμπόριο: «Πρόωρο να μιλάμε για άνοιγμα στις 7 Ιανουαρίου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βράδυ της Τρίτης ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης στο Blue Sky και την εκπομπή “Παρεμβάσεις” με την Λίνα Κλείτου

Η μετατροπή του click away σε click in shop, είναι σε πρωτόλειο στάδιο και θα εξειδικευτεί προσεχώς, ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης

«Η 7η Ιανουαρίου είναι πρόωρη για να ανοίξει το λιανεμπόριο» ξεκαθάρισε μιλώντας στο Blue Sky ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ο υπουργος Αναπτυξης επεσήμανε ότι στις αρχές Ιανουαρίου θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα της επιδημιολογικής κατάστασης, ενώ κάλεσε τους πολίτες να μην χαλαρώσουν, γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά, αν δεν προσέξουμε, το να έχουμε τρίτο κύμα δεν είναι πιθανό, είναι απολύτως βέβαιο.

Για τη μετατροπή του click away σε click in shop, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι είναι σε πρωτόλειο στάδιο, και θα εξειδικευτεί προσεχώς.

Αναφορικά με την εικόνα του τελευταίου 48ωρου με τον εμβολιασμό αρκετών κυβερνητικών στελεχών που έγινε και αντικείμενο κριτικής από την αντιπολίτευση, ο υπουργός αρκέστηκε να δηλώσει, πως έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου, αλλά δεν θεώρησε σκόπιμο, αυτό να γίνει δημόσια.

Επίσης εκτίμησε ότι θα προλάβουμε την τουριστική περίοδο, ενώ αναφερόμενος στα χρέη που συγκεντρώνονται λόγω της πανδημίας, συμπλήρωσε «το να ζητάς από κάποιον να πληρώσει αυτά που οφείλει είναι και ηθικό και νόμιμο, όχι όμως, όταν τα χρέη αυτά, είναι αποτέλεσμα κυβερνητικών αποφάσεων ή της γενικότερης κατάστασης».

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα