30/12/202016:12

Δ. Αυγερινοπούλου: Θερμές Ευχές για το 2021!

Δ. Αυγερινοπούλου: Θερμές Ευχές για το 2021!

Εύχομαι από καρδιάς σε όλους τους συμπολίτες μας στο Νομό Ηλείας «Καλή Πρωτοχρονιά και Ευτυχισμένο το 2021!» Η νέα χρονιά ας φέρει σε όλους αγάπη, υγεία και ευημερία!

Κατά το 2021 ιδιαίτερη σημασία  θα έχει ο εορτασμός των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.  Πρόκειται για μια συμβολική χρονιά, ένα έτος-σταθμό για το σύνολο του Ελληνισμού, έναν εορτασμό των αξιών μας, του πολιτισμού μας, του ήθους μας και του ηρωισμού του έθνους μας, που θα μας κάνει όλους περήφανους.

Ο χρόνος που πέρασε έφερε μεγάλες δυσκολίες, στις οποίες όμως τόσο το σύνολο των συμπολιτών μας, όσο και η ΕΕ και η Ελληνική Κυβέρνηση ανταποκρίθηκαν έγκαιρα και αποτελεσματικά. Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δείχνει καθημερινά εμπράκτως ότι βασικές αξίες διακυβέρνησής μας είναι, μεταξύ άλλων, η προστασία της δημόσιας υγείας, η κοινωνική πρόνοια, η προστασία του περιβάλλοντος, η φροντίδα για τους ευάλωτους συμπολίτες μας, η έγνοια για τους νέους μας και στόχος μας μια βιώσιμη ανάπτυξη για όλους χωρίς αποκλεισμούς. Για δε την ανάπτυξη στο Νομό Ηλείας έχει ήδη διαφανεί με μια σειρά από χρηματοδοτήσεις σε βασικά έργα υποδομής και έναρξη καινούργιων έργων ότι βρίσκεται ανάμεσα στις κυβερνητικές προτεραιότητες.

Με τις ίδιες αξίες, με τις ίδιες προτεραιότητες θα πορευτούμε και την νέα χρονιά, για να είμαστε όλοι ασφαλείς, όλοι υγιείς και να απολαμβάνουμε την ποιότητα ζωής που μας αξίζει στην Ελλάδα του 2021!

Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά!

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα