02/01/202113:42

Αναβάλλονται οι εμβολιασμοί υγειονομικών σε Καραμανδάνειο και άλλα νοσοκομεία στη Δυτική Ελλάδα – Και στην Ηλεία δεν θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα οι εμβολιασμοί-Τι συμβαίνει;

 Δεν θα πραγματοποιηθεί- με βάση όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά- ο προγραμματισμένος για τη Δευτέρα εμβολιασμός για το υγειονομικό προσωπικό στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα. Και όχι μόνο στο Καραμανδάνειο αλλά και σε άλλα νοσοκομεία της Δυτικής Ελλάδας όπως τα νοσοκομεία Πύργου και Μεσολογγίου.

Οι λόγοι της αναβολής δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί. Ωστόσο ήδη έχουν προκύψει αντιδράσεις  για το θέμα.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος Πάνος Παπανικολάου, με ανάρτησή του στο twitter γνωστοποιεί την κατάσταση και εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του και αφήνοντας αιχμές σχετικά με την αξιοπιστία των κυβερνητικών χειρισμών. Αν είναι κάτι που προκαλεί εντύπωση πάντως σε σχέση με το Καραμανδάνειο, αυτό είναι το ότι πρόκειται για νοσοκομείο Παίδων γεγονός που λογικά θα επέβαλε το να δοθεί προτεραιότητα σε ό,τι αφορά τους εμβολιασμούς.

Δείτε την ανάρτηση:

 

 

Αναβολή του εμβολιασμού των Υγιειονομικών και στα νοσοκομεία της Ηλείας

Ήταν να ξεκινήσει τη Δευτέρα ο εμβολιασμός για το υγειονομικό προσωπικό και στα νοσοκομεία της Ηλείας, αλλά τελικά αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί καθώς σύμφωνα με πληροφορίες και χωρίς νξα έχουν γίνει γνωστοί οι λόγη της αναβολής αυτής  η έναρξη των εμβολιασμών των γιατρών και των νοσηλευτών των νοσοκομείων στη Δυτική Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα.

Για το ζήτημα ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης αναφέρει πως δεν υπήρξε μέχρι τώρα σχεδιασμός να ξεκινήσουν στην Ηλεία απο τη Δευτέρα οι εμβολιασμοί των υγειονομικών στα νοσοκομεία αλλά θα ξεκινήσει η διαδικασία μέσα στις προσεχείς ημέρες.

Με πληροφορίες και από το Thebest.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα