04/01/202117:18

Πύργος: Προβλήματα με πλημμυρικά φαινόμενα σε οικίες στις περιοχές Ροφιάς και Κεραία- Γλύτωσε στο παραπέντε την πλημμύρα και το Παρεκκλήσιο του Αή-Γιαννάκη στην περιοχή (photos)

Κινδύνεψε να πλημμυρίσει για ακόμη μια φορά το Παρεκκλήσιο του Αή-Γιαννάκη στον Πύργο, από την έντονη νεροποντή, λόγω των γνωστών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σε έντονες βροχοπτώσεις οι περιοχές του Ροφιά και της Κεραίας στην πόλη του Πύργου.

Δύο περιοχές της Πόλης οι οποίες εδώ και πολλά χρόνια έχουν προβλήματα πλημμυρικών φαινομένων σε έντονες βροχοπτώσεις, όπως συνέβη και σήμερα όπου πλημμύρισαν εξωτερικοί χώροι κατοικιών στις περιοχές αυτές και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου αλλά και της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πύργου για την άντληση των υδάτων με χρήση αντλιών νερού.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου και η Πολιτική Προστασία του Δήμου Πύργου, με αντλίες νερού, προχώρησαν και στην άντληση των υδάτων στον εξωτερικό χώρο του Ναού χωρίς ευτυχώς αυτή τη φορά τα νερά να μπουν μέσα στο Ναίδριο.

Ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Πύργου, όπου ανήκει το παρεκκλήσιο π. Νικόλαος Κατσηδήμας, ευχαριστεί θερμά τον κ. Ιωάννη Πετρούτσο Συντονιστή Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Δυτικής Ελλάδος, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου Αντιπυραγό κ. Γεώργιο Κωνσταντακόπουλο, τον Δήμαρχο Πύργου κ. Τάκη Αντωνακόπουλο, καθώς επίσης τους άνδρες της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πύργου και τον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο κ. Μαρίνο Αχτύπη, για την άμεση και καθοριστική συμβολή τους ώστε να μην υπάρξουν μεγαλύτερα προβλήματα και αντιμετωπιστεί καίρια και αποτελεσματικά το πρόβλημα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, ουρανός, αυτοκίνητο και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται, καπέλο και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σύννεφο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και νερόΗ εικόνα ίσως περιέχει: άτομα που κάθονται, υπαίθριες δραστηριότητες και νερόΗ εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερόΗ εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα