05/07/201923:08

Α. Νικολακόπουλος: Στη Νέα Εποχή ΜΑΖΙ για την Ελλάδα που θέλουμε και την Ηλεία που αγαπάμε!- Συγκλονιστική συγκέντρωση στην Αμαλιάδα (Photos)

 

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΑΠΟΨΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΛΑΖΑΡΑΚΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

 

Ανανεωμένοι και Δυνατοί

για την Πολιτική Αλλαγή!

 

Α. ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ:

Στη Νέα Εποχή ΜΑΖΙ

για την Ελλάδα που θέλουμε

και την Ηλεία που αγαπάμε!

 Συγκινητική και ιδιαίτερα μαζική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου, που χθες το βράδυ γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του Λαζαράκειου Δημοτικού Μεγάρου για να παρακολουθήσει στην Αμαλιάδα, την κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Νικολακόπουλου.

Είναι η Ώρα της Μεγάλης Πολιτικής Αλλαγής για τον τόπο, είναι η ώρα των ανατροπών από τα σημερινά δεδομένα που κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την ζωή μας, είναι η ώρα να κάνουμε πράξη το σύνθημα της ανανέωσης και της ευθύνης!

Αυτό ήταν και το μήνυμα που επικράτησε στην χθεσινή εκδήλωση, με τον υποψήφιο βουλευτή να διακόπτεται συνεχώς από τα παρατεταμένα χειροκροτήματα των πολιτών, δείγμα ικανοποίησης, αγάπης και εκτίμησης για τον ίδιο και τον πολιτικό του αγώνα. Άλλωστε ο Ανδρέας Νικολακόπουλος είναι ένα «δικό τους παιδί», με συνειδητή δράση και προσφορά στην τοπική κοινωνία και με πληρη γνώση των προβλημάτων και των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι συμπατριώτες του.

Ο κ. Νικολακόπουλος, αναλύοντας τους άξονες και τους στόχους της παράταξής του, κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει δυναμικά και αποφασιστικά την προσπάθειά του, και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να συστρατευθούν στον ηγέτη της ΝΔ και αυριανό Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα στέκονται, άτομα στη σκηνή και εσωτερικός χώρος

Ο τόπος επιστρέφει στην κανονικότητα και μετά την Κυριακή μπορούμε με αισιοδοξία και με νέους ανθρώπους να ατενίζουμε το αύριο, δίνοντας λύση στα σημερινά αδιέξοδά μας, είπε χαρακτηριστικά.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 16 άτομα, άτομα κάθονται, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στη σκηνή, πλήθος και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα στέκονται, άτομα χορεύουν και πλήθοςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομαΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στη σκηνή και στέκεταιΗ εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται και γάμοςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάειΗ εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα χορεύουν, άτομα στέκονται, πλήθος, γάμος και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, στέκεται και εσωτερικός χώρος

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα