26/02/202420:47

Α.Ο.Λ.Α. Πύργου: Παρουσία των τοπικών αρχών και πλήθους κόσμου η εκδήλώση για την κοπή της πίτας του ομίλου- Οι διοργανώσεις για το 2024 (Photos)

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου η Α.Ο.Λ.Α.Π. πραγματοποίησε τον αγιασμό της νέας αγωνιστικής χρονιάς και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της για το 2024, στο «Liris Lounge Bar”, στον Άγιο Ανδρέα Κατακόλου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετά μέλη, φίλοι και στελέχη της Α.Ο.Λ.Α.Π., καθώς και αρκετοί επίσημοι. Πιο συγκεκριμένα, το «παρών» μεταξύ άλλων, έδωσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος Β, οι Αιδεσιμότατοι πατέρες, (πατήρ Νικόλας Κατσηδήμας, πατήρ Βίκτωρ Κοπιλωβ και ο διάκονος Βασίλειος Σμέρος), ο Υφυπουργός Προστασίας του πολίτη κ. Νικολακόπουλος Ανδρέας, οι εκπρόσωποι των βουλευτών κ. Καλαματιανού Διονύσιου – ο κ. Δακουράς Θωμάς, και του κ. Μιχάλη Κατρίνη – ο κ. Καραστέργιος Γεώργιος, ο Αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Ελλάδος – Εξυπηρέτησης του πολίτη και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Βασιλόπουλος Θεόδωρος και ο Δήμαρχος Πύργου κ. Στάθης Καννής.

Επίσης, οι κ. Αντιδήμαρχοι Πύργου κ. Τσαμπρινός Αθανάσιος και κ. Τζουανόπουλος Δημήτρης, ο Επικεφαλής Αντιπολίτευσης Δήμου Πύργου κ. Τάκης Αντωνακόπουλος, ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ν. Ηλείας, κ. Νικολούτσος Κώστας, ο Δασάρχης Πύργου, κ. Λάττας Παναγιώτης, η Δ/ντρια Δασών Ηλείας κ. Αγγελική Τσάκωνα, η Πρόεδρος ΔΕΥΑ Πύργου κ. Αλικάκη – Τζανέτου Ρούλα, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πύργου, κ. Κρεσταινίτη Αθηνά και ο Νομικός Σύμβουλος της Λέσχης, Δικηγόρος κ. Νικόλαος Χηνόπουλος.

Αρχικά, ο Πρόεδρος της Α.Ο.Λ.Α.Π., Μιχάλης Αποστολόπουλος, αναφέρθηκε στις διοργανώσεις που πραγματοποίησε το σωματείο την περασμένη χρονιά, το Ολυμπιακό Ράλλυ, τον Αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης στο Γρύλλο, το Ράλλυ Σπριντ Γραίκα, ενώ η Α.Ο.Λ.Α.Π. έδωσε δυναμικό «παρών» σε όλες τις αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις της Ηλείας.

Σε ατομικό επίπεδο, 106 αθλητές της Α.Ο.Λ.Α.Π. συμμετείχαν σε διαφορετικά είδη αγώνων το 2023, με αρκετές διακρίσεις:

-Δημήτρης Σταυρόπουλος: 1ος C6 οδηγός στο 59ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ και 5ος στην F2.

-Διονύσης Γαζετάς: 1oς C6 οδηγός στο Πανελλήνιο Κύπελλο Χώματος.

-Γεώργιος Μανέτας: 1ος C4 οδηγός στο Πανελλήνιο Κύπελλο Χώματος

-Αριστείδης Μαυραγάνης: 2ος C4 οδηγός στο Πανελλήνιο Κύπελλο Χώματος

-Δημήτρης Πανούτσος: 5ος F2 συνοδηγός στο 59ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ

-Ανδρέας Αδαμόπουλος: 2ος C4 συνοδηγός στο Πανελλήνιο Κύπελλο Χώματος.

Η Α.Ο.Λ.Α.Π. συμμετείχε σε όλα τα αθλητικά και κοινωνικά γεγονότα που της ζητήθηκε, όπως στο Ράλλυ Ακρόπολις και στο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, στο ΕΤΑΠ, στη «βραδιά των Άσσων 2023» Πατρίς Sport, στην Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Πύργου, στον 10ήμερο Παγκόσμιο Αγώνα «Hellas Rally Raid 2023», στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος MOTOCROSS της Α.Ο.Λ.Μ.Ο., στα Run του Πύργου, στη “Λευκή Νύχτα“, στο 1ο τριήμερο Food φεστιβάλ προσφέροντας εκτός από το ανθρώπινο δυναμικό και υλική βοήθεια- παραχωρώντας τα κιγκλιδώματα για τα μέτρα ασφαλείας κ.λπ..

Οι διοργανώσεις του 2024

Όσον αφορά το 2024, η Α.Ο.Λ.Α.Π. έχει προγραμματίσει να διοργανώσει τις εξής εκδηλώσεις: Πέραν από τη διημερίδα επιμόρφωσης των οδηγών – συνοδηγών, κριτών – στελεχών της Α.Ο.Λ.Α.Π., με θέμα “Οργάνωση Αγώνων Διοικητικοί και Τεχνικοί Κανονισμοί, Προετοιμασία πληρώματος και αυτοκινήτου, Συγγραφή σημειώσεων, Πρώτες Βοήθειες και Αντιμετώπιση Εκτάκτων Αναγκών” που έλαβε χώρα στα μέσα Φεβρουαρίου, τον Απρίλιο θα διοργανωθεί διήμερο σεμινάριο επιμόρφωσης των κριτών – στελεχών της Α.Ο.Λ.Α.Π., με την Επιτροπή Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΟΜΑΕ, ενώ στις 18 και 19 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το 44ο Ολυμπιακό Ράλλυ, που είναι ο δεύτερος αγώνας του 60ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.

Στις 5-6 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί ο αγώνας που προσμετρά στο Έπαθλο Ατομικής Χρονομέτρησης και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Cross Car, στην ειδική διαμορφωμμένη διαδρομή στο Δ.Δ. Γρύλλο στο Δήμο Σκιλλούντος.

Άλλη μια διοργάνωση έχει προγραμματίσει για τη φετινή χρονιά η Α.Ο.Λ.Α.Π., καθώς στις 16 και 17 Νοεμβρίου θα λάβει χώρα το 31ο Ράλλυ Σπριντ Α.Ο.Λ.Α.Π. που θα προσμετρήσει στο Κύπελλο Χώματος.

Παράλληλα, προγραμματίζονται ημερίδες με θέμα την «οδική ασφάλεια», με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και του Δήμου Πύργου, ενώ και φέτος θα υπάρχει συμμετοχή σε όλες τις αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις που θα ζητηθεί βοήθεια.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Λέσχης του Πύργου «όλες αυτές οι εκδηλώσεις για να πραγματοποιηθούν, χρειαζόμαστε δίπλα μας συμπαραστάτες μας την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, την ΠΕΔ, τους Δήμους της Ηλείας, την Αστυνομική Διεύθυνση, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το ΕΚΑΒ, το Δασαρχείο, και φυσικά τους χορηγούς μας και όλους εσάς τους πιστούς μας φίλους».

Ευχαριστεί τους χορηγούς

Τέλος, η Α.Ο.Λ.Α.Π. ευχαριστεί τους χορηγούς της εκδήλωσης:

– Τον Στάθη Λυρή με το κατάστημά του “Liris Lounge Bar” , στον Άγιο Ανδρέα Κατακόλου, για την ζεστή και φιλόξενη αίθουσα και το προσωπικό του.

– Το Κατάστημα Κοσμημάτων: Αφοί Μάκης και Αλέξης Ρουσόπουλος, για την μοναδική ασημένια εικόνα με τον Άγιο Χαράλαμπο.

– Το κατάστημα Moto Παρράς

– Το κατάστημα Moto Κοντοβουνήσιος

– Τον Ταμία της Λέσχης, κ. Γεώργιο Τουμπάκη

– Το Ζαχαροπλαστείο «ΠΡΟΖΥΜΙ & ΜΕΛΙ» κ. Πάνο Μαντά, για τις υπέροχες πίτες του.

– Τους Αφούς Λεωνίδα και Σωτήρη Παναγόπουλο, για την ηχητική κάλυψη.

– Τον Λάμπρο Τσακριλή, για την φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.

– Το Ανθοπωλείο “Αφοι Μοσχόπουλοι“, για την υπέροχη σύνθεση λουλουδιών.

– Τον κ. Γιαννακοπούλο Ιωάννη “Clear Net”, για τα υλικά σερβιρίσματος καθώς και όλους τους χορηγούς που στήριξαν την Λέσχη όλο το 2023.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα