14/03/202119:29

Αχαΐα: Εντυπωσιακή επιχείρηση από την Π.Υ. Καλαβρύτων διάσωσης δύο κυνηγετικών σκύλων – Πως βρέθηκαν σε πλαγιά 70 μέτρων! (photos)

Σε μια εξαιρετικά δύσκολη όσο και εντυπωσιακή επιχείρηση, οι Πυροσβέστες της Π.Υ. Καλαβρύτων διέσωσαν 2 κυνηγετικά σκυλιά στην περιοχή Δίγελα πλησίον της Πλατανιώτισσας Καλαβρύτων.

Συγκεκριμένα, στις 09:12 το πρωί ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία Καλαβρύτων από Ιδιοκτήτη και κάτοικο Αιγίου για τον απεγκλωβισμό δύο κυνηγετικών σκύλων στην περιοχή Δίγελα και συγκεκριμένα στην θέση βαθιά Λαγκαδά. Αμέσως αναχώρησε από την υπηρεσία, ένα όχημα με τρεις άνδρες.

Φτάνοντας στο σημείο οι άριστα εκπαιδευόμενοι Πυροσβέστες με χρήση ορειβατικού εξοπλισμού, καταρριχήθηκαν σε ορθοπλαγιά 70 περίπου μέτρων. Εκεί διαπίστωσαν ότι τα ζώα είχαν εγκλωβιστεί σε πατάρι μέσα στο φαράγγι και δεν υπήρχε δυνατότητα διαφυγής.

Ο εγκλωβισμός έγινε μετά από καταδίωξη κυνηγετικού θηράματος. Για άλλη μια φορά οι Πυροσβέστες τα κατάφεραν και απεγκλώβισαν τα δύο σκυλιά και τα παρέδωσαν στον ιδιοκτήτη τους. Σύμφωνα με το kalavrytanews.com, δεν υπήρξε τραυματισμός στα ζώα. Δείτε τις εικόνες…

kalavrytanews.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα