23/12/202220:01

Αχαΐα: Σε 43χρονο ανήκει ο σκελετός που είχε βρεθεί στην περιοχή του Ναυτικού Οχυρού Αράξου – Ανακοίνωση του Λιμενικού

Σε 43χρονο άνδρα που είχε πέσει από την Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, στις 28 Απριλίου, ανήκει ο σκελετός που εντοπίστηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2022, στην περιοχή του Ναυτικού Οχυρού Αράξου.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του Λιμενικού Σώματος, ο άνδρας φέρεται να επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. όχημα (το οποίο εντοπίστηκε κενό) και να έπεσε από τη γέφυρα Ρίου – Αντίρριου, σύμφωνα με μαρτυρία επιβάτη πλοίου, ο οποίος είχε παρατηρήσει πτώση ατόμου από τη γέφυρα στη θάλασσα.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Γνωρίζεται ότι την 17/09/2022 εντοπίστηκαν μέρη ανθρώπινου σκελετού στην περιοχή Ναυτικού Οχυρού Αράξου, τα οποία σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Έκθεσης Εργαστηριακής Πραγματογνωμοσύνης της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών του Τμήματος Ανάλυσης Βιολογικών Υλικών ΕΛ.ΑΣ., ανήκουν σε 43χρονο ημεδαπό.

Ο ανωτέρω φέρεται να επέβαινε σε Ι.Χ.Ε. όχημα (το οποίο εντοπίστηκε κενό) και να έπεσε από τη γέφυρα Ρίου – Αντίρριου την 28/04/2022, σύμφωνα με μαρτυρία επιβάτη Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου που εκτελούσε δρομολόγιο από Ρίο για Αντίρριο, ο οποίος παρατήρησε πτώση ατόμου από τη γέφυρα στη θάλασσα.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα