02/03/202312:14

Αδέρφια,δύο φοιτητές, από τη Στράτο Αγρινίου ανάμεσα στους τραυματίες των Τεμπών- Επέβαιναν στο τρίτο βαγόνι

Δύο νεαρά παιδιά, ηλικίας 19 και 21 ετών από την Στράτο Αγρινίου συγκαταλέγονται στη λίστα των τραυματιών του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη που έχει κοστίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 47 ανθρώπους μέχρι στιγμής.
Τα δύο αδέρφια, κορίτσι και αγόρι αντίστοιχα είναι φοιτητές στις σχολές Νομικής και Βιολογίας της Θεσσαλονίκης. Είχαν ταξιδέψει στην Αθήνα για να περάσουν τις Απόκριες με τους γονείς τους, καθότι κατοικούν μόνιμα στο λεκανοπέδιο.

Κατά την επιστροφή τους στην πόλη των σπουδών τους, συνέβη το μοιραίο δυστύχημα. Τα δύο παιδιά επέβαιναν στο τρίτο βαγόνι του συρμού. Απεγκλωβίστηκαν σπάζοντας τζάμι του βαγονιού. Πληροφορίες θέλουν το νεαρό, ο οποίος έχει ιδιαίτερη σωματική διάπλαση να σπάζει αυτός τζάμι, από όπου και έβγαλε την αδερφή του αλλά και όσο περισσότερο κόσμο μπορούσε.

Τα δύο αδέρφια νοσηλεύονται τραυματισμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Όπως είναι λογικό βρίσκονται σε κατάσταση σοκ και οι πρώτες ώρες μετά από αυτή την τραυματική εμπειρία είναι ιδιαίτερα δύσκολες. Ήδη στην θεσσαλική πρωτεύουσα έχουν σπεύσει οι γονείς τους.

Σημειωτέον, εξάλλου, ότι η οικογένεια μέχρι και προ τριών ετών κατοικούσε μόνιμα στη Στράτο, με τους κατοίκους του χωριού να εκφράζουν ευγνωμοσύνη για το γεγονός ότι τα παιδιά βγήκαν ζωντανά από αυτή την «κόλαση».

Πηγή: Agrinionnews.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα