07/04/202408:56

Άγιοι Ανάργυροι: Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε μέσα στο κελί του στο Κορυδαλλό ο 39χρονος δράστης της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής- Τι λένε οι γιατροί για την κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο δράστης της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής τα ξημερώματα της Κυριακής. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 12 και μισή το βράδυ, όταν ο 39χρονος, που βρισκόταν στην απομόνωση στον Κορυδαλλό, χρησιμοποίησε τις γάζες με τις οποίες ήταν τυλιγμένο το τραύμα του από τον αυτοτραυματισμό που επιχείρησε αμέσως μετά την δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο, ενώ είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ. Σε δύο περίπου ώρες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γιατροί του νοσοκομείου θα επιχειρήσουν να τον υποβάλουν σε αξονική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν προκληθεί βλάβες στον εγκέφαλο του.

«Οι γιατροί δίνουν μάχη να τον σώσουν»

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Γιαννάκος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Χθες τα μεσάνυχτα, ο φερόμενος δολοφόνος μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο “Αττικό Νοσοκομείο” και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας».

«Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό δίνουν μάχη για να τον σώσουν. Νομίζω θα τα καταφέρουμε για να γυρίσει πίσω στη φυλακή που ανήκει, και όχι στο ψυχιατρικό νοσοκομείο», πρόσθεσε.

«Εμείς θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να γίνει καλά και θα τον παραδώσουμε στη Δικαιοσύνη», τόνισε.

Το χρονικό

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 12 και μισή το βράδυ, όταν ο 39χρονος, που βρισκόταν στην απομόνωση στον Κορυδαλλό, χρησιμοποίησε τις γάζες με τις οποίες ήταν τυλιγμένο το τραύμα του από τον αυτοτραυματισμό που επιχείρησε αμέσως μετά την δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο, ενώ είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ. Οι γιατροί του νοσοκομείου θα επιχειρήσουν να τον υποβάλουν σε αξονική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν προκληθεί βλάβες στον εγκέφαλο του.

Πηγή: ethnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα