09/04/202411:10

Άγιοι Ανάργυροι: Βγήκε από την ΜΕΘ ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής- “Θρίλερ” με τη μεταγωγή του δολοφόνου – Με εντολή εισαγγελέα στο Τζάνειο από το Αττικό

Είχε επιχειρήσει να αυτοκτονήσει με τους επιδέσμους που είχε στο κεφάλι

Αποσωληνώθηκε ο 39χρονος δράστης της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής έχει ήδη ανακτήσει την επαφή με το περιβάλλον, με τους γιατρούς να εκτιμούν ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας και σε λίγες μέρες αναμένεται να μεταφερθεί σε δωμάτιο, βγαίνοντας από τη ΜΕΘ του «Αττικόν». Παρόλα αυτά, θα συνεχίσει τη νοσηλεία και την παρακολούθηση.

Υπενθυμίζεται πως ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στους Αγίους Αναργύρους έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, χρησιμοποιώντας τους επιδέσμους, που είχαν τοποθετήσει οι γιατροί στο κεφάλι και το λαιμό του.

«Παραμένει στη ΜΕΘ φρουρόμενος, σε λίγες μέρες θα μεταφερθεί σε θάλαμο για να νοσηλευτεί εκεί, για να φύγει υγιής για τις φυλακές, για να σαπίσει εκεί μέσα, παράδειγμα προς αποφυγή για όσους σκέφτονται να διαπράξουν τέτοια αποτρόπαια εγκλήματα. Δεν γίνεται ο άνθρωπος αυτός με μια χειριστική αυτοκτονία να καταλήξει σε ψυχιατρικό νοσοκομείο», τόνισε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σε θρίλερ εξελίχθηκε το θέμα της μεταγωγής του 39χρονου δράστη της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων καθώς δόθηκε εντολή από εισαγγελέα να μεταφερθεί στο Τζάνειο, μετά το εξιτήριο από το Αττικό και την απόπειρά του να αυτοκτονήσει στην τουαλέτα του κελιού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο Τζάνειο υπάρχουν δωμάτια που προορίζονται για τους κρατουμένους.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στους Αγίους Αναργύρους έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, χρησιμοποιώντας τους επιδέσμους, που είχαν τοποθετήσει οι γιατροί στο κεφάλι και τον λαιμό του.

Την Τρίτη 9 Απριλίου, πήρε εξιτήριο από το Αττικό νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά την απόπειρά του να αυτοκτονήσει στην τουαλέτα του κελιού του, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου προς την Κυριακή.

Ο 39χρονος είχε βγει νωρίτερα από την Εντατική και πήρε εξιτήριο προκειμένου να συνεχίσει την αποθεραπεία του στο νοσοκομείο κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού. Ωστόσο, όταν έφθασε στο νοσοκομείο στον Κορυδαλλό, η δομή δήλωσε αδυναμία να παράσχει νοσηλεία σε άτομο που λίγες ώρες νωρίτερα είχε αποσωληνωθεί και βγει από την Εντατική.

Μετά από άκαρπες προσπάθειες να διακομισθεί σε εφημερεύον νοσοκομείο, τελικά δόθηκε εντολή να επιστρέψει στο Αττικό και να νοσηλευθεί σε απλό θάλαμο για το διάστημα που θα απαιτηθεί.

Όμως λίγη ώρα αργότερα δόθηκε εντολή να μεταφερθεί στο Τζάνειο.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα