26/01/202420:09

Άγιος Παντελεήμονας: Ταυτοποιήθηκε ο «δράκος» των ασανσέρ – «Ήταν κίτρινη σαν λεμόνι», λέει ο πατέρας ανήλικης

Ταυτοποιήθηκε ο δράστης των σεξουαλικών επιθέσεων σε δύο ανήλικα κορίτσια στον Άγιο Παντελεήμονα, όπως μετέδωσε το STAR. Ο άνδρας πλησίασε ένα από τα κορίτσια μεσημέρι της Δευτέρας, όταν έμπαινε στο σπίτι της, την ακολούθησε, μπήκε μαζί της στο ασανσέρ και, αφού την απείλησε προσποιούμενος ότι φέρει όπλο, της επιτέθηκε σεξουαλικά και εξαφανίστηκε.

Tην επόμενη ημέρα, Τρίτη, εμφανίστηκε ακόμη ένα κορίτσι που ανέφερε ότι το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, την ώρα που πήγαινε στο σπίτι της, μπήκε μαζί της στο ασανσέρ, περίμενε να κλείσουν το ασανσέρ και, αφού της μίλησε αγγλικά για να την κρατήσει μέσα, της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει από τον άνδρα, τρέχοντας προς το σπίτι της.

Είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του

Για τον τρόμο που έζησε η κόρη του μίλησε στο STAR ο πατέρας του πρώτου ανήλικου θύματος. Ο ίδιος περιέγραψε το προφίλ του δράστη ο οποίος φαίνεται να είχα καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του.

«Εγώ ήμουν στο σπίτι μου εκείνη την ώρα και άκουσα τη φωνή της κόρης μου. Κατεβαίνω κάτω και αυτός είχε φύγει ήδη.«Ήταν κίτρινη σαν το λεμόνι. Λογικό, μικρό κορίτσι είναι. Τρόμαξε πάρα πολύ», είπε αρχικά και πρόσθεσε ότι το περιστατικό σημειώθηκε στις 17:20, όταν πήγε να αγοράσει ένα σαμπουάν. «Την ώρα που πήγε, γύρισε στο σπίτι, μπήκε μέσα στην πολυκατοικία και μάλλον αυτός την ακολούθησε» σημείωσε.

«Την ώρα που μπήκε μέσα στην πολυκατοικία, μπήκε και αυτός από πίσω. Η κόρη μου μπήκε στο ασανσέρ, μπήκε κι αυτός και τη ρώτησε σε ποιον όροφο μένει, με την κόρη μου να μην του απαντάει. Άρχισε να της μιλάει αγγλικά, αλλά η κόρη μου δεν απαντούσε και την ώρα που έσβηνε το φως, έβαλε το χέρι του στο στόμα και στο σβέρκο της, για να τη βγάλει έξω. Η κόρη μου κατάφερε να του βγάλει τα χέρια και κατάφερε να φωνάξει» συνέχισε ο πατέρας της ανήλικης.

«Άκουσα τη φωνή του παιδιού και κατέβηκα τη σκάλα για να προλάβω να τον πιάσω. Προσπάθησα να τον πιάσω, αλλά έπεσα από τη σκάλα. Ήταν γύρω στα 37 με 38 ετών, στο 1,68μ. ύψος και δεν ήταν πολύ αδύνατος, ενώ δεν τον είχε δει στην περιοχή καθώς είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του. Είχε, μάλιστα, και μία γρατσουνιά στη μύτη, ενώ η κόρη μου πηγαίνει στο σχολείο με συνοδεία» κατέληξε.

Πηγή: Ethnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα