26/12/202322:13

Άγρια καταδίωξη οδηγού χωρίς δίπλωμα στη Μυτιλήνη – Του πέρασαν χειροπέδες

Άγρια καταδίωξη οδηγού στους δρόμους της Μυτιλήνης σημειώθηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο οποίος όπως αποδείχτηκε δεν είναι καν δίπλωμα οδήγησης.

Αρνούμενος να συμμορφωθεί σε σήμα στάσης περιπολικού οχήματος, ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να αποφύγει επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, πραγματοποιώντας παράλληλα επικίνδυνους ελιγμούς.

Δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις των αστυνομικών ακόμα κι όταν τον ακινητοποίησαν – Έβριζε και απειλούσε

Έπειτα από καταδίωξη, ο οδηγός τελικά συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) και του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων, της απείθειας, της επικίνδυνης οδήγησης, της απειλής και της εξύβρισης, καθώς και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Αντιστάθηκε στη σύλληψή του

Το όχημα ακινητοποιήθηκε στο 2° χλμ. της Ε.Ο. Μυτιλήνης – Καλλονής και ακολούθησε έλεγχος κατά το χρόνο του οποίου, ο προαναφερόμενος αρνήθηκε και πάλι να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των αστυνομικών.

Κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε και ακολούθως άρχισε να εξυβρίζει και να απειλεί τους αστυνομικούς.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.

ΠΗΓΗ: Newsit.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα