13/09/202314:33

Αλέξης Καστρινός, υποψήφιος δήμαρχος Πηνειού: “Έχετε μετατρέψει το Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο σε εκλογικό σας κέντρο…”

Στα 12,5 χρόνια θητείας μου ως Δήμαρχος και σεβόμενος πάντα τους νόμους και τους θεσμούς, διανύοντας την τρέχουσα προεκλογική περίοδο κατέθεσα αίτηση για λογαριασμό του συνδυασμού μας «ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση Πηνειού» που πήρε αρ. πρωτ. 10553/8-9-2023 περί παραχώρησης του Κουρβισιάνειου Πολιτιστικού Κέντρου για πραγματοποίηση εκδήλωσης παρουσίασης του συνδυασμού μας για την Παρασκευή 15/09/2023 και ώρα 08.00μμ.

Χωρίς να λάβω καμία απάντηση, είδα σήμερα ότι το Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο διατίθεται σε εσάς κε Μαρίνο (…προφανώς έχετε φροντίσει να πρωτοκολληθεί η αίτησή σας… τα υπόλοιπα στην ώρα τους…) – που στις 9/8/2023 το είχατε χρησιμοποιήσει ξανά για προεκλογικούς σκοπούς – για να κάνετε τη δική σας παρουσίαση την ίδια ημέρα και ώρα καταστρατηγώντας νόμους και εγκυκλίους, αγνοώντας την πολιτική ηθική και παρανομώντας συνειδητά γιατί θα έπρεπε ήδη να έχει αποφανθεί το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από εισήγησή σας για διάθεση χώρων προεκλογικής προβολής αλλά και θα έπρεπε ήδη να έχετε προσκαλέσει τους υπόλοιπους υποψήφιους Δημάρχους για να υπάρξει σχετική συνεννόηση και διευθέτηση.

Αντιθέτως κε Μαρίνο, λειτουργείτε με τακτικές του «αποφασίζουμε και διατάζουμε», μη μπορώντας να ξεπεράσετε τις φοβίες σας για τον επερχόμενο πολιτικό-εκλογικό όλεθρό σας.

Πολιτικά ρηχός όπως πάντα, αναζητείτε απελπισμένα το τελευταίο πολιτικό σας σωσίβιο πριν την καταληκτική πολιτική-εκλογική συντριβή σας.

Έχοντας κάνει τον 1ο όροφο του Κουρβισιάνειου Πολιτιστικού Κέντρου δικό σας εκλογικό κέντρο (πληρώνει ο φορολογούμενος δημότης;;;) – δεν νομίζω ο σκοπός του δωρητή για το συγκεκριμένο κληροδότημα να ήταν αυτός – πιστεύετε ότι με το να αυθαιρετείτε, να παρανομείτε και να μην σέβεστε τις  δημοκρατικές διαδικασίες που επιβάλλει ο νόμος, ότι τελικά θα διασωθείτε πολιτικά.

Επειδή δεν τολμάτε να πάτε σε ανοιχτό χώρο για να μην επέλθει μοιραία η σύγκριση και έχοντας ως πάγια τακτική σας τους εκφοβισμούς, τις απειλές και την καταστρατήγηση των νόμιμων διαδικασιών, προσπαθείτε «κρυπτόμενος» να δοξασθείτε.

Δεν θα έπρεπε όμως να ξεχνάτε τη ρήση ότι «ο Γρίβας εδοξάσθη κρυπτόμενος και κατεποντίσθη εμφανιζόμενος».

οπου θέλετε, όποια μέρα θέλετε και όποια ώρα θέλετε, σας προσκαλώ σε δημόσιο διάλογο για να δούμε ποιος λέει την ΑΛΗΘΕΙΑ και πόσο την αντέχετε.

Άλλωστε τα «πολιτικά αποκαλυπτήριά» σας θα γίνουν με αυτοδιοικητικούς και μόνο όρους στις δημόσιες ομιλίες-παρουσιάσεις μας.

Για αυτό λοιπόν : Κλείστε τα μάτια σας να δείτε το σκοτάδι….

Όσο και να τρέξετε τώρα , δεν θα μας προλάβετε γιατί πολύ απλά δεν μπορείτε…

Αλέξιος Αθ. Καστρινός

Πρώην &  Υποψήφιος Δήμαρχος Πηνειού

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα