21/12/202220:29

Αλέξης Κούγιας: «Ο Δασκαλάκης θα φάει το κεφάλι του αν στραφεί εναντίον της Ρούλας Πισπιρίγκου»- “Μην είστε βέβαιοι ότι θα γίνει δίκη”

Για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε ο δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας, αναφέροντας χαρακτηριστικά για τον Μάνο Δασκαλάκη ότι «θα φάει το κεφάλι του» σε περίπτωση δήλωσης παράστασης κατηγορίας κατά της.

«Ο κ. Δασκαλάκης δεν είναι μάρτυρας κατηγορίας πουθενά, δεν έχει εξεταστεί ποτέ και δεν έχει δώσει καμία κατάθεση και δηλώνει ότι θα βρεθεί προς την υποστήριξη της κατηγορίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μάρτυρας», ξεκαθάρισε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με τον Μάνο Δασκαλάκη μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Live News».
Στη συνέχεια, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου τόνισε για τον κ. Δασκαλάκη: «Θα πάει να ”φάει το κεφάλι του”, γιατί ο οποιοσδήποτε στραφεί- μετά τις τελευταίες εξελίξεις- εναντίον της κατηγορουμένης και υποστηρίξει ότι η κατηγορουμένη έχει αφαιρέσει τη ζωή των παιδιών της θα δεχθεί μήνυση και αγωγή».

Ο κ. Κούγιας εξέφρασε την εκτίμηση ότι μετά την κατάθεση των πραγματικών ιατροδικαστών θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και πρόσθεσε ότι ακολουθούν οι καταθέσεις άλλοι δύο εν ενεργεία ιατροδικαστών.

Αναφορικά με την ιατροδικαστή Χαρά Σπηλιοπούλου σχολίασε ο κ. Κούγιας: «Το σκοτεινό πρόσωπο της υπόθεσης είναι η κα. Σπηλιοπούλου, καθώς μέσα στο σκοτάδι έχει κατευθύνει όλη αυτή την διαδικασία και παράνομα αυτοπροσδιορίστηκε ως ειδική σύμβουλος».

«Μην είστε βέβαιοι ότι θα γίνει δίκη, το πιθανολογώ σφόδρα με αυτά που θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας και υπογράμμισε ο ποινικολόγος, καταλήγοντας, ότι η υπόθεση της Πάτρας είναι η δικαστική πλάνη του αιώνα.

protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα