08/05/202410:04

Αμαλιάδα: “Εφυγε” από τη ζωή ο Κώστας Σταυρούλιας- Θλίψη για την απώλεια του στην τοπική κοινωνία και στην οικογένεια του Αστέρα Αμαλιάδας

“Εφυγε” από τη ζωή ο Κώστας Σταυρούλιας και η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη στην τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και επι σειρά ετών δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά στον χώρο πώλησης αθλητικών ειδών ενώ διετέλεσε και ιστορικό στέλεχος του Αστέρα Αμαλιάδας καθώς υπήρξε ποδοσφαιριστής, προπονητής και διοικητικός παράγοντας της ομάδας.

Ως επαγγελματίας, διατηρούσε κατάστημα αθλητικών ειδών στην οδό Καλαβρύτων, ένα από τα πιο γνωστά στην πόλη της Αμαλιάδας.

Από το iliaweb.gr τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος.

Μεγάλη απώλεια για την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ Αμαλιάδας

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ Αμαλιάδας είναι στην δυσάρεστη θέση να αποχωριστεί ένα από τα ιστορικότερα μέλη του τον Κωνσταντίνο Σταυρούλια.

Ο Κωνσταντίνος Σταυρούλιας ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, είχε διατελέσει προπονητής, ήταν μέλος της Διοίκησης κατά το παρελθόν και ακολουθούσε μέχρι σήμερα την ομάδα σε όλα της τα βήματα. Πρόσφατα είχε βραβευτεί από την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ για όλη την προσφορά του στην ομάδα.

Ο επικεφαλής του ΑΣΤΕΡΑ Ανδρέας Παπαδάκος, ο Πρόεδρος Κώστας Παπαδάκος και η Διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα