21/05/202420:29

Αμαλιάδα: Ημερίδα με θέμα “Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Το Σάββατο, 25 Μαΐου 2024 στις 11.00, στο Αθλητικό Κέντρο Διοικητηρίου Αμαλιάδας Π.Ε. Ηλείας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιεί Ενότητα στο πλαίσιο του «Κερνάμε Ελλάδα» με θέμα: “Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020 στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας”.


Σκοπός της ημερίδας είναι η παρουσίαση και ενημέρωση του κοινού αναφορικά με το ΠΑΑ 2014-2020, το έργο της Περιφέρειας, τις Ομάδες Παραγωγών και τη Μεταποίηση αλλά και τα χρηματοδοτικά εργαλεία του ΥΠΑΑΤ. Στις διεργασίες της Ενότητας θα συμμετάσχουν με ομιλίες ο Παπαθανασίου Βασίλειος, Προϊστάμενος Τμήματος Συντονισμού & Υλοποίησης του ΠΑΑ της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας ΠΔΕ σε ομιλία με θέμα: « Το ΠΑΑ ως Κύριος Μοχλός Αγροτικής Ανάπτυξης», ο Παντελής Ε. Μπαρούχας, αναπληρωτής Καθηγητής, Εργ. Εδαφολογίας Τμήμα Γεωπονίας, Πανεπιστήμιο Πατρών και Επιστημονικός Υπεύθυνος Εδαφολογικού Εργαστηρίου Δυτικής Ελλάδας σε ομιλία με θέμα: «Εδαφολογικό Εργαστήριο Δυτικής Ελλάδας: Μια πρότυπη Περιφερειακή Υποδομή Στήριξης των αγροτών», ο Βασίλειος Κασιώλας, Σύμβουλος Περιφερειακής Ανάπτυξης, Data Consultants σε ομιλία με θέμα «Μελέτη αποτίμησης της επίδρασης μέτρων Π.Α.Α. 2014–2020 στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και προτάσεις πολιτικής για την επόμενη Προγραμματική Περίοδο».

Στον συντονισμό της συζήτησης θα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Μετά την ολοκλήρωση της ημερίδας θα δοθεί χρόνος στο κοινό ώστε να θέσει πιθανά ερωτήματα προς τους ομιλητές αναφορικά με ζητήματα που αφορούν το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και τις ευρύτερες θεματικές.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα