29/04/202416:19

Αμαλιάδα: Μαχητική συνάντηση 70 αθλητών με προπονητικούς αγώνες στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Α.Σ. Αμαλιάδας «ΑΡΡΑΧΙΩΝ»

Μαχητική συνάντηση με προπονητικούς αγώνες διεξήχθη το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 στην Αμαλιάδα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της μεγαλύτερης μαχητικής οικογένειας της Ηλείας, του Α.Σ. Αμαλιάδας «ΑΡΡΑΧΙΩΝ». Οι συμμετοχές ανήλθαν στους 70 μικρούς και μεγάλους αθλητές από τον διοργανωτή σύλλογο Α.Σ. Αμαλιάδας «ΑΡΡΑΧΙΩΝ»-Mma Ilida Fighting Academy, αλλά και τους Α.Σ. Πύργου «ΘΑΛΛΙΑΡΧΟΣ Ο ΗΛΕΙΟΣ»-Olympic Fighting Academy,  Α.Σ. Ανδραβίδας «ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ», Ultimate Fight Academy Καλαμάτας και Κυπαρισσίας.

Στα προπονητικά sparring(φιλικοί αγώνες) οι αθλητές παίρνουν εμπειρία και δουλεύουν τεχνικές και τακτικές εν όψη επερχόμενων επισήμων αγώνων όπως του πανελληνίου πρωταθλήματος Kick Boxing 2024 που θα τελεστεί στις 28 με 30 Ιουνίου στην Αθήνα. Πείσεις πόλοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και την πυγμαχία, το grappling και το ΜΜΑ με επίλεκτους αθλητές μας.

Πλέον η εξέλιξη φαίνεται και στους αθλητές της Πελοπόννησο καθώς υπάρχει η δυνατότητα να διοργανώνονται φιλικοί αγώνες πλέον, κάτι στο οποίο υστερούσαμε εδώ στην επαρχία σε σχέση με τις σχολές στα μεγάλα αστικά κέντρα όπου βοηθούν στην εξέλιξη των αθλητών.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα