16/02/202316:16

Αμαλιάδα: Με εργαζόμενους και πολίτες τσίκνισε ο Δήμαρχος Ήλιδας! (photos)

Με εργαζόμενους και πολίτες
τσίκνισε ο Δήμαρχος Ήλιδας!

Με εργαζόμενους του δήμου και πολίτες τήρησαν το έθιμο της Τσικνοπέμπτης ο Δήμαρχος Ήλιδας Γιάννης Λυμπέρης, οι αντιδήμαρχοι και τα υπόλοιπα μέλη της Δημοτικής Αρχής.


Το τσίκνισμα είχε την τιμητική του, όπως το απαιτούσε άλλωστε η ημέρα, και από νωρίς το πρωί ο Δήμαρχος Ήλιδας βρέθηκε κοντά στους πολίτες, τσίκνισε μαζί τους και αντάλλαξε ευχές με χαλαρή και φιλική διάθεση.
Εκτός από τις υπηρεσίες του δήμου, όπου και τηρήθηκε το έθιμο, βρέθηκε σε διάφορα σημεία της πόλης που είχαν στηθεί ψησταριές, καθώς και στην συνοικία Παπακαυκά που τον υποδέχτηκαν τα μέλη του Συλλόγου ρομά ‘Ο Άγιος Γεώργιος’.


Αν και το κλίμα ήταν εορταστικό, ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία ο κ. Λυμπέρης να συνομιλήσει με τους πολίτες και για τα τεκταινόμενα στο δήμο, καθώς έχει δρομολογηθεί η εκτέλεση μεγάλων έργων το προσεχές διάστημα, που θα δώσουν μεγάλη αναπτυξιακή ώθηση στον δήμο.


Βέβαια, δήμος θα συνεχίσει να βρίσκεται σε εορταστική διάθεση και τις επόμενες ημέρες, με τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις να κορυφώνονται την ερχόμενη Κυριακή 19 Φεβρουαρίου με την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στις 15:30 το απόγευμα.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα