29/01/202117:10

“Αναγένεσις” στο Δήμο Πύργου- Χ. Μιχαλακόπουλος: Πολιτική αποχή ενάντια στο σκοτάδι της πληροφόρησης των δημοτών

“Αναγένεσις” στο Δήμο Πύργου- Χ. Μιχαλακόπουλος: Πολιτική αποχή ενάντια στο σκοτάδι της πληροφόρησης των δημοτών

 

Η παράταξη μας ήταν αυτή που πρωτοστάτησε σε θέματα διαφάνειας, έτσι ώστε τα ΔΣ να γίνονται με τηλεδιάσκεψη και όχι εκ περιφοράς. Επίσης ήταν η πρώτη και μόνη που προσπάθησε μέσω livestream να δώσει εικόνα και ήχο στους δημότες, έτσι ώστε να έχει άποψη για όλους και κυρίως να μην φοβάται για αυτά που θα γίνουν για αυτον-χωρις αυτόν!

Θεωρούμε ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ να δείχνονται live streaming όλα τα επικοινωνιακά meetings του Δημάρχου από τη σελίδα του Δήμου Πύργου και του FB η από άλλα <φιλια> ΜΜΕ, και να μην δίνετε η δυνατότητα στους δημότες να παρακολουθούν live τα δημοτικά συμβούλια …έτσι η οποία πληροφόρηση που έχουν είναι από τα ΜΜΕ και όλοι ξέρουμε τι εστί αυτό πλέον…Αποφασίζουμε λοιπον να ΜΗΝ συμμετάσχουμε σε αυτό το ΔΣ εάν διαπιστώσουμε ότι ΔΕΝ θα υπάρχει ζωντανή αναμετάδοση. Το <όλα στο φώς> ήταν προεκλογικό σύνθημα της δημοτικής αρχής και την καλούμε να το κάνει πράξη επιτέλους.

Το <ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ-ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ>  είναι τα δικά μας συνθήματα και τα κάνουμε πράξη με θαρρος-γνωση-αγωνα και ηθική καθημερινά εδώ και 8 χρόνια.Εμείς Θα μείνουμε λοιπόν στο ΦΩΣ  κόντρα σε αυτούς που υπηρετούν το ΣΚΟΤΑΔΙ.Με πλήρη ευθύνη των υποχρεώσεων μας σε όλους τους δημότες τους καλούμε όλους, να μας ακολουθήσουν στο Φως ( εάν θέλουν και μπορούν φυσικά να βρουν το δρόμο).

ΥΓ. Προσπαθήσαμε να κάνουμε μια συνεννόηση και με άλλες παρατάξεις, αλλά δεν πήραμε καμία απάντηση. Ο καθένας πορεύεται όπως θελει-ξερει και έχει μάθει…

ΥΓ2 Το ΔΤ βγαίνει πριν το ΔΣ γιατί δεν μας καλύπτει η απάντηση που πήραμε από το Δημαρχείο και ως μέσο αφύπνισης μήπως και αλλάξουν μερικά μυαλά μέχρι τις 18:30…

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα