07/05/202011:48

Αναγένεσις στον Δήμο Πύργου- Χ. Μιχαλακόπουλος: Στηρίζουμε τους εργαζόμενους του Δήμου μας και την Κοινωνία

ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι ορισμένοι άνθρωποι ή ομάδες, ενώ η πολιτεία τους παρέχει τα πάντα-ενώ αυτοί δεν προσφέρουν τίποτα, αρνούνται να κοινωνικοποιηθούν.

Προκαλούν συνεχώς προβλήματα στη καθημερινότητα των συνανθρώπων μας και τώρα (πάντοτε προκαλούσαν δηλαδή-απλά τώρα ξεχείλισε το ποτήρι της αγανάκτησης) απειλούν ακόμα και τους υπάλληλους του Δήμου μας που πασχίζουν για το δικό τους καλό!!.

Συμπεριφορές, που θέλουν δεν θέλουν μερικοί να το λένε, έρχονται όχι από μειοψηφίες κοινωνικών ομάδων «ευπαθών», αλλά από ισχυρές πλειοψηφίες. Εάν είναι δυνατόν να χρειάζεται ένας δημοτικός αστυνόμος δίπλα σε κάθε υπάλληλο που θέλει να κάνει τη δουλειά του, πόσο μάλλον όταν η δουλειά του είναι να τους «φροντίζει».

Καταδικάζουμε το γεγονός, ως παράταξη και ως πολίτες μια ς πόλης που υποφέρει πολλά χρόνια από το «χάιδεμα» όλων αυτών προς άγρα ψήφων σε κάθε είδους εκλογικές διαδικασίες.

Ζητάμε από το Δήμο μας να αυστηροποιήσει τον έλεγχο των δικαιολογητικών όλων αυτών των «ευπαθών» ομάδων. Ζητάμε να πάψει να θεωρείτε ο Δήμος ως «Γη της Επαγγελίας» για την εύκολη απόδοση επιδομάτων. Ζητάμε από την πολιτεία επίσης να συμπαρασταθεί έμπρακτα. Αστυνομία και κυρίως δικαιοσύνη. Γιατί μαθαίνουμε ότι «δεν κρίνονται προφυλακιστέοι» ακόμα και κατ επανάληψη κακοποιοί, με αποτέλεσμα να αποθρασύνονται τελείως.

Ως Δημοτική Παράταξη θα είμαστε πάντα στο πλευρό των γηγενών πολιτών και αυτών που σέβονται τη Πόλη, τους κατοίκους και τους εργαζόμενους.

ΧΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΥΡΓΟΥ-ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα