10/06/202113:59

“ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ”- X. Μιχαλακόπουλος: “Οι συκοφάντες στην Δικαιοσύνη”

Εδώ και 10 έτη περίπου που ασχολούμαι με τα κοινά του Δήμου Πύργου έχω ακούσει τις πιο απίθανες προσβολές-στοχοποιήσεις και ψέματα για το άτομό μου. Πάντα γελούσα για αυτούς που τα έλεγαν. Γελούσα με το χαμηλό πνευματικό τους επίπεδο και την υποτυπώδη ανθρώπινη υπόστασή τους. Όπως γελούσαν και αυτοί που είναι δίπλα μου γιατί ξέρουν ότι η «παρέα» μας ήταν χωρίς κόμματα-χρώματα.

Κοινή συνισταμένη η αγάπη για την πόλη και την πατρίδα έχοντας τα ίδια οράματα και αξίες, με μοναδικά μας συνθήματα τα: Κόμμα μας ο τόπος μας και Δεν είμαστε όλοι ίδιοι ! 

Τώρα όμως νιώθω την υποχρέωση και την ευθύνη να μιλήσω. Μου το ζητούν άλλωστε πιεστικά πλέον οι φίλοι-υποψήφιοι-ψηφοφόροι, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι δηλωμένοι ψηφοφόροι της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και άλλων κομμάτων σε Εθνικές εκλογές και μας τιμούν, γιατί ξέρουν να ξεχωρίζουν τις Εθνικές εκλογές με την τοπική αυτοδιοίκηση. Τώρα που μερικοί δεν ντράπηκαν να στοχοποιήσουν ένα νέο παιδί και άριστο επαγγελματία του τόπου μας, με όχημα την αγάπη του για τα κοινά του τόπου και την ενασχόλησή του με τις Δημοτικές εκλογές. Λες και μας περισσεύουν οι πρεσβευτές ως Δήμο και Νομό σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Νιώθω καθήκον απέναντί του, στους εξαίρετους γονείς του που μου τον εμπιστεύτηκαν. Δυο εξαιρετικοί άνθρωποι της κοινωνίας μας, που όλοι έχουμε πάει για διασκέδαση και τέλεια εξυπηρέτηση στο μαγαζί τους. Πολλά μηνύματα και τηλέφωνα με καλούν να κινηθώ και νομικά διότι δεν μπορεί κάποιοι να διασύρουν όλους εμάς και να μας ταυτίζουν με το συγκεκριμένο κόμμα που η δικαιοσύνη το έκρινε ως εγκληματική οργάνωση. Τα μέλη μας, οι ψηφοφόροι και οι υποστηρικτές «απαιτούν» να ξεκαθαρίσω την κατάσταση.

 

 

Η ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ δεν είναι κόμμα, είναι μια ΑΥΤΟΝΟΜΗ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ δημοτική παράταξη και ουδεμία σχέση έχει με το κόμμα της Χρυσής Αυγής.
Η Χρυσή Αυγή στην Ηλεία και ειδικότερα στον Πύργο έχει εκπρόσωπο και παράταξη και είναι ο κ. Δημητρόπουλος με τη παράταξη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΓΟ. Όπως σε όλη την Ελλάδα ήταν και το πρόσημό τους για Δήμους και Περιφέρειες. Αυτό το γνωρίζουν όλοι. Εάν το θέμα σας είναι η Χρυσή Αυγή, ας απευθυνθείτε στον κ. Δημητρόπουλο. Επιπλέον, πέραν του Διονύση Σαρακίνη, θα κινηθώ νομικά επειδή πολίτες που μας στηρίζουν και ψηφίζουν από τη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ κλπ κόμματα, μου το ζητούν.
Εσκεμμένα πλέον κάποιοι δολοφονούν «χαρακτήρες», υπονομεύουν επαγγελματικές αποκαταστάσεις και ηθικές υποστάσεις. Εμπλέκουν τις δικές τους κομματικές μονομανίες με δημοτικές παρατάξεις και ιδεολογίες, χωρίς να μπορούν να κρίνουν τις ικανότητες του καθενός μας, ακριβώς επειδή αυτοί έχουν μόνο μια ικανότητα: της αιώνιας μιζέριας. Η δικαιοσύνη έκρινε πλέον ως εγκληματική οργάνωση το κόμμα της Χ.Α(δεν θα κρίνουμε εμείς την απόφαση) και η εσκεμμένη σύνδεσή μας με αυτούς θα αντιμετωπιστεί πάλι από τη δικαιοσύνη. Από εδώ και στο εξής για όλα αυτά λοιπόν θα μιλήσω εγώ(ο υπογράφων), ο δικηγόρος μας και η δικαιοσύνη την οποία και εμπιστευόμαστε.
Όποιος στοχοποιεί στο εξής την παράταξη και πρόσωπα που εμπλέκονται με αυτή, θα λογοδοτεί στη δικαιοσύνη. Δε γίνεται αυθαίρετα να λέγονται τόσα ψεύδη και χαρακτηρισμοί, ανώνυμα ή επώνυμα. Θα μπορούσα και εγώ να τους θίξω, αλλά έχω μάθει να σέβομαι, λέξη και στάση ζωής άγνωστη για μελανόψυχους. Ευτυχώς υπάρχουν νόμοι και θα εφαρμοστούν στο ακέραιο! Το χρωστάω σε όλους τους φίλους που πορευόμαστε μαζί από το 2014 και στις οικογένειές τους. Το χρωστάω και στους χιλιάδες που θα είναι μαζί μας στον νικηφόρο αγώνα το 2023, κάτι που οσμίζονται-ξέρουν και φοβούνται πολύ και πολλοί….
Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα