20/12/202321:40

Αναστάτωσε ολόκληρο τον Βόλο: Πέρασε με κόκκινο 12 φανάρια και τράκαρε περιπολικό για να αποφύγει το αλκοτέστ- Τι λέει ο 21χρονος που συνελλήφθη για την καταδίωξη

Αντιμέτωποι με έναν απίστευτα ασυνείδητος οδηγό ήρθε η Τροχαία Βόλου το βράδυ του Σαββάτου. 21χρονος έχοντας καταναλώσει αλκοόλ όχι μόνο πέρασε 12 κόκκινα φανάρια αλλά όταν η Τροχαία προσπάθησε να τον σταματήσει επιτάχυνε και τράκαρε αργότερα το περιπολικό για να μην υποστεί έλεγχο.

Το όχημα μάλιστα που οδηγούσε ο νεαρός οδηγός δεν έφερε πινακίδες καθώς του τις είχαν αφαιρέσει σε προηγούμενη παράβαση!

«Δε συνέβη τίποτα. Απλά τρόμαξα. Έφυγα»

Ειδικότερα, ο 21χρονος επιστρέφοντας από τσιπουράδικο που είχε βγει με φίλο και διασχίζοντας κεντρική λεωφόρο του Βόλου, οάρχισε να κάνει «οχτάρια» στον δρόμο. Οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει ωστόσο ο 21χρονος επιτάχυνε για να εξαφανιστεί.

Ο 21χρονος εγκλωβίστηκε τελικά σε στενό και προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη δεν δίστασε να τρακάρει το περιπολικό που του είχε κλείσει τον δρόμο. Ο 21χρονος κατάφερε τελικά να ξεφύγει από το μπλόκο και πήγε στο σπίτι του όπου πάρκαρε το αυτοκίνητο.

Ο 21χρονος συνελήφθη στο σπίτι του και αφού οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα κρατήθηκε εκεί στα πλαίσια του αυτοφώρου. Το αλκοτέστ με όριο το 0,25 έδειξε 1,25 ml ανά λίτρο αίματος.

Μιλώντας στο MEGA, ο νεαρός που προκάλεσε… χάος, ανέφερε πως: «Δε συνέβη τίποτα. Απλά τρόμαξα. Έφυγα. Όποιο πέρασα φανάρι, πέρασα με δυνατά τη μουσική. Κατά λάθος, την ώρα που σταματούσα, χτύπησα πάνω στο αυτοκίνητο της αστυνομίας. Αυτό ήταν όλο το πρόβλημα, τίποτα άλλο. Είχα καταναλώσει αλκοόλ. Αυτό».

Πηγή: Ethnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα