15/02/202419:53

Ανατροπή με το σπίτι του δράστη στη Γλυφάδα: Δεν βρέθηκε κανένα ίχνος του 76χρονου – Νέα ερωτηματικά στην υπόθεση του μακελειού στη Γλυφάδα δίνει η έρευνα της Αστυνομίας

Νέα τροπή στην υπόθεση του μακελειού στη Γλυφάδα δίνει η έρευνα της Αστυνομίας στο σπίτι του δράστη, προκειμένου να γίνει γνωστό το κίνητρο του άνδρα που σκότωσε τρία άτομα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η έρευνα στο σπίτι του δράστη

Όπως προέκυψε από τις έρευνες και τις μαρτυρίες των εργαζομένων το κίνητρο που όπλισε το χέρι του δράστη ήταν το γεγονός πως ήθελαν να τον βγάλουν από το σπίτι που του είχαν παραχωρήσει. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, η αστυνομία πήγε σε αυτό το σπίτι για να το ελέγξει με αποτέλεσμα να προκύψουν περισσότερα ερωτηματικά.

Σύμφωνα με τα όσα διαπίστωσαν, δεν παρουσιάζονται ίχνη παραμονής κάποιου ατόμου. Μάλιστα, δεν υπήρχαν καθόλου ρούχα και το μόνο που βρέθηκε ήταν κάποια παλιά διαβατήρια. Επίσης, οι κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν πως είχαν να δουν τον δράστη πολύ καιρό.

Νέα ερωτηματικά

Ένα ακόμα περίεργο στοιχείο της υπόθεσης είναι ότι παρά το γεγονός που επιβεβαιώνεται από όλες τις πλευρές ότι ο δράστης είχε απολυθεί πριν έναν χρόνο, παίρνοντας παχυλή αποζημίωση 75.000 ευρώ, συνέχιζε να πηγαίνει πράγματα από τους Πεταλιούς στη Γλυφάδα και την Δέσποινα Καρνέση, κίνηση που δεν συνάδει με δύο μέρη σε σύγκρουση.

Παράλληλα η κάρτα του για το πάρκινγκ της εταιρείας, παρά την απόλυσή του, παραμένει ενεργοποιημένη. Η συνήθης πρακτική στις εταιρείες είναι ο υπάλληλος που απολύεται είτε να καλείται να την παραδώσει, είτε να του ακυρώνεται.

Τέλος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του σταθμού, ενώ η διαμάχη μεταξύ της οικογένειας Καρνέση είχε ήδη ξεκινήσει και ο δράστης φέρεται να παίρνει το μέρος του Σπύρου Καρνέση, παράλληλα κάνει διακοπές στην Πελοπόννησο, μαζί με την οικογένεια Καρνέση, τη Δέσποινα, τη Μαρία και τον Αντώνη Βλασσάκη, δύο δηλαδή εκ των θυμάτων του.

Πηγή: Εthnos.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα