26/02/202314:09

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Τη Δευτέρα θα δοκιμάσουν να τον ξυπνήσουν»- Κρίσιμη ημέρα η αυριανή για την υγεία του

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση
Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος βρίσκεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό, η αυριανή μέρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, αφού οι γιατροί θα δοκιμάσουν να τον ξυπνήσουν από τη διασωλήνωση.

«Τη Δευτέρα θα δοκιμάσουν να τον ξυπνήσουν»

«Την Δευτέρα δεν ήρθε στην εκπομπή κι έμαθα για το πρόβλημα που είχε με το αναπνευστικό. Είναι πολύ κρίσιμη η Δευτέρα γιατί ουσιαστικά θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν από την διασωλήνωση. Όλοι του ευχόμαστε να είναι γερός, δυνατός και να τα καταφέρει. Και θα τα καταφέρει για άλλη μια φορά. Είναι η τρίτη φορά που μπαίνει στην εντατική» είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

«Ο Ανδρέας είναι νικητής, μαχητής και τον περιμένουμε πως και πως να επιστρέψει. Ο Ανδρέας είναι ο μπαμπάς μας, ο άνθρωπος που θα μου πει στα διαλείμματα ότι δεν πρέπει να υπερτονίσω αυτό και γιατί είπα εκείνο με πολύ καλή διάθεση. Εγώ χαίρομαι πάντα στην εκπομπή, όταν έχω διαφορετική γνώμη με τον Ανδρέα και κάνουμε αντίλογο. Είναι ουσιαστικό και καλό για την τηλεόραση, την εκπομπή και τους τηλεθεατές. Μας λείπεις πολύ. Τελείωνε ρε, άντε σήκω από εκεί και γύρνα» κατέληξε, στέλνοντας μήνυμα στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

in.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα