25/06/201918:47

Ανδρέας Νικολακόπουλος: Με αιχμή τη παραγωγή και τον τουρισμό μας !- Περιοδεία- επαφές με αγρότες και επαγγελματίες σε Ζαχάρω και Νότια Ηλεία (Photos)

Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΓΡΟΤΕΣ και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΗΛΕΙΑ

Με αιχμή τη παραγωγή
και τον τουρισμό μας !

ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

Η θερμή υποδοχή από τους κατοίκους στη Ζαχάρω

Η πραγματική ανάπτυξη με αιχμή τον Πρωτογενή Τομέα και τον Τουρισμό είναι βασικό ζητούμενο για την περιοχή μας και αυτό θα το πετύχουμε μόνο με συγκεκριμένες στρατηγικές κινήσεις και την καλή συνεργασία όλων μας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, φρούτο, φαγητό και υπαίθριες δραστηριότητες

Έχει σημασία να διαμορφώσουμε το ανάλογο επενδυτικό κλίμα που δεν θα παρεμποδίζεται κάθε φορά από Προεδρικά Διατάγματα τα οποία αντι να διευκολύνουν επί της ουσίας καταστρέφουν την εξέλιξη και την δυνατότητα νέων ευκαιριών στον τόπο μας….

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και φαγητό

Τα παραπάνω τόνισε επισκεπτόμενος τη Νότια Ηλεία και τη Ζαχάρω ειδικότερα, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Νικολακόπουλος, που έγινε δεκτός με ιδιαίτερη οικειότητα και ενθουσιασμό από τους κατοίκους. Όλοι είχαν ένα καλό λόγο να του πουν και να τον προτρέψουν να συνεχίσει με τον ίδιο ουσιαστικό συνεπή και σοβαρό τρόπο την προσπάθειά του στην προεκλογική περίοδο, ενώ ο ίδιος ζητούσε την συμπόρευσή τους στον αγώνα που δίνει η ΝΔ και ο αρχηγός της Κυριάκος Μητσοτάκης για την Πολιτική Αλλαγή στην χώρα και την Ηλεία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, φρούτο, φαγητό και υπαίθριες δραστηριότητες

Ο κ. Νικολακόπουλος νωρίς το πρωί επισκέφθηκε τον χώρο της Λαικής Αγοράς συνομίλησε με παραγωγούς και μικροπωλητές και έδειξε το ενδιαφέρον του για την φετινή πορεία των προιόντων της περιοχής την διαμόρφωση των τιμών και τις θερμοκηπιακές και άλλες καλλιέργειες κηπευτικών κλπ αλλά και τα σημαντικά προβλήματα δαπανών που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της υπαίθρου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, φρούτο, υπαίθριες δραστηριότητες και φαγητό

Ακολούθως είδε και τους επαγγελματίες και εμπόρους της Ζαχάρως οι οποίοι του επεσήμαναν την ανάγκη να «ξαναζωντανέψει» και να αποκτήσει και πάλι η αγορά την αίγλη και την κίνηση που της αρμόζει ειδικά την θερινή περίοδο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, φρούτο, φαγητό και υπαίθριες δραστηριότητες

Παράλληλα ο υποψήφιος βουλευτής συναντήθηκε και με φορείς του τόπου για
θέματα που απασχολούν τη Νότια Ηλεία συνεχίζοντας και την διαρκή ενημέρωση του.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομαΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κάθεται, πίνακας και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώρος

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα