05/07/201917:12

Ανδρέας Νικολακόπουλος: «Με τη δημόσια υγεία δεν παίζουμε, την αναβαθμίζουμε!»-Επίσκεψη σε Νοσοκομείο και Πυροσβεστική Αμαλιάδας (photos)

Ανδρέας Νικολακόπουλος, υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Ν. Ηλείας

«Με τη δημόσια υγεία δεν παίζουμε, την αναβαθμίζουμε!»

Η αναβάθμιση και η ενίσχυση του Νοσοκομείου Αμαλιάδας βρέθηκε στο επίκεντρο της επίσκεψης του υποψήφιου βουλευτή Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία Ανδρέα Νικολακόπουλου στο Αν. Διοικητή της Νοσηλευτικής Μονάδας Ιωάννη Χουζούρη.

«Με τη δημόσια υγεία δεν παίζουμε την αναβαθμίζουμε! Στόχος είναι η δραστική μείωση της ταλαιπωρίας των ασθενών. Δίνουμε έμφαση στην πρόληψη και παρέχουμε ειδική μέριμνα και φροντίδα στους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας. Εκσυγχρονίζουμε το σύστημα και βελτιώνουμε τις υπηρεσίες. Η ποιοτική δημόσια υγεία απαιτεί οργανωμένη πρόληψη, αποτελεσματική διοίκηση των δημόσιων δομών, πρόσθετο προσωπικό όπου υπάρχει ανάγκη, πλήρη αξιοποίηση της πληροφορικής και της σύγχρονης ιατρικής τεχνολογίας και καλή εξυπηρέτηση του πολίτη με προτεραιότητα στις πιο ευαίσθητες ομάδες», τόνισε ο Ανδρέας Νικολακόπουλος που είχε την ευκαιρία να συναντήσει επίσης τον πρόεδρο της Ένωσης Ιατρών του Νοσοκομείου Αμαλιάδας Νίκο Σδούγα, τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Σωκράτη Σωτηρόπουλο, καθώς και το προσωπικό που δίνει καθημερινά τον αγώνα για την υγεία των συμπολιτών μας.

nosokomeio2

 

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας και τον Διοικητή της Κωνσταντίνο Χριπάτσιο επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτή Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Στην επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία τέθηκαν στο επίκεντρο τα ζητήματα που προκύπτουν με την έλλειψη προσωπικού και την παλαιότητα των πυροσβεστικών οχημάτων και την έλλειψη επαρκούς αριθμού εναέριων μέσων που δυσχεραίνουν την αποστολή των Πυροσβεστών, την ίδια στιγμή που η κλιματική αλλαγή, έχει ανεβάσει το δείκτη επικινδυνότητας για την πρόκληση πυρκαγιών στην Ηλεία.

Ο Ανδρέας Νικολακόπουλος, τόνισε πως η νέα Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι βέβαιο ότι θα δρομολογήσει τις λύσεις εκείνες που απαιτούνται, ώστε να συνεχίζεται απρόσκοπτα το έργο των πυροσβεστών, με στόχο την προστασία των ίδιων, των πολιτών και του περιβάλλοντος.

purosvestiki

purosvestiki1

purosvestiki2

purosvestiki3

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα