31/05/202415:11

Ανδρέας Νικολακόπουλος: “Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα ακόμα βήμα ελπίδας μπροστά”

Ανδρέας Νικολακόπουλος: «Η ζωή μας μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη με όσα διεκδικούμε στην Ευρώπη. Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα ακόμα βήμα ελπίδας μπροστά».

Αυτό ήταν το κυρίαρχο μήνυμα στη συνάντηση με στελέχη, μέλη και εθελοντές που είχε πριν από λίγο στο Εκλογικό Κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος.

Συνεχίζοντας το χαιρετισμό του υπογράμμισε: «Προτιμάμε να σας λέμε την αλήθεια από το να σας κοροϊδεύουμε ξεδιάντροπα όπως κάνει η αντιπολίτευση. Γινόμαστε Ευρώπη και απέναντι στη μιζέρια της αντιπολίτευσης αντιπαρατάσσουμε μια πιο δυνατή Ελλάδα. Έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία την επόμενη μέρα το ποσοστό να είναι ισχυρό και η φωνή της Ελλάδας να ακούγεται ισχυρή στις Βρυξέλλες. Ένα ισχυρό ποσοστό θα μας δώσει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη να διεκδικήσουμε περισσότερα για τους Έλληνες Πολίτες».

Χαιρετισμό στη συνάντηση απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης ο οποίος με τη σειρά του εξέφρασε την ικανοποίηση της οργάνωσης για τη πρωτοφανή συμμετοχή των πολιτών στο χθεσινό οδοιπορικό στην Αχαΐα του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ενώ κάλεσε τα στελέχη, τα μέλη και τους εθελοντές σε πανστρατιά μέχρι την ημέρα των εκλογών.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν οι Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές  Άννα – Μαρία Ρογδάκη και Ανδρέας Ζαμπούκας, στελέχη, μέλη και εθελοντές.

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ – ΜΠΕΛΕΡΗΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΤΡΑΣ

Συνεχίζονται το Σαββατοκύριακο οι εκδηλώσεις διαλόγου στο Εκλογικό Κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα. Αύριο Σάββατο 1η Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι θα βρεθεί ανάμεσα στα στελέχη και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας ο Υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου στις 7:30 το απόγευμα θα βρίσκεται κοντά μας ο Πέτρος Μπελέρης γιος του Υποψήφιου Ευρωβουλευτή Φρέντι Μπελέρη ο οποίος παραμένει άδικα προφυλακισμένος στην Αλβανία.

ADVERTISING

ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΟΜΟ

Δεν αφήνουμε καμία ψήφο να πάει χαμένη. Για 9η ημέρα κλιμάκια στελεχών της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας συνεχίζουν το οδοιπορικό σε ολόκληρο το Νομό μοιράζοντας το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και εκλογικά φυλλάδια. Το Σαββατοκύριακο το κλιμάκιο θα βρεθεί σε Δημοτικά Διαμερίσματα του Νομού. 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα