04/09/202211:53

Ανδρέας Νικολακόπουλος: “Θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να λυθούν τα προβλήματα στο Νοσοκομείο Πύργου”

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΔΡΕΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΗΛ. ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΥΡΓΟΥ

Τους ευχαρίστησε για τον αγώνα τους στη διάρκεια της πανδημίας και ενημερώθηκε για τα νέα προβλήματα και τις ελλείψεις

«Θα συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις για να εξασφαλιστεί η λειτουργία του Νοσοκομείου Πύργου με όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες. Είναι κάτι που άλλωστε το οφείλουμε σε όλους εσάς που βρεθήκατε στην «πρώτη γραμμή» του αγώνα κατά της πανδημίας, ξεπερνώντας κάθε όριο αντοχής στη δουλειά σας…».

Αυτά τόνισε ο βουλευτής Ηλείας Ανδρέας Νικολακόπουλος, στη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των εργαζομένων του Νοσοκομείου Πύργου, από τους οποίους και ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τη σημερινή κατάσταση στη Νοσηλευτική Μονάδα.

Οι εργαζόμενοι έθεσαν μεταξύ άλλων τα ζητήματα των κενών θέσεων, της δυσλειτουργίας κλινικών,των μετακινήσεων προσωπικού και της γενικότερης λειτουργίας του Νοσοκομείου που εμφανίζει σημαντικές ελλείψεις σε συγκεκριμένους τομείς.

NIKOLAKOPOULOS ERGAZOMENOI PYRGOS

Ο κ. Νικολακόπουλος ανέφερε ότι το Υπουργείο Υγείας θα μπορέσει να δώσει λύσεις το επόμενο διάστημα και προς αυτή την κατεύθυνση πιέζει συνεχώς και ο ίδιος, ενώ ο στόχος παραμένει η ορθολογικη λειτουργία όλων των Νοσηλευτικών Μονάδων στο νομό μας. Επεσήμανε δε ότι το θέμα της υγείας στην Ηλεία θα πρέπει να μείνει μακριά από τοπικισμούς.

Ο ίδιος εξ’ άλλου, θα συνεχίσει των προσπάθεια να επιλυθούν ένα προς ένα τα ζητήματα που έχουν προκύψει, αλλά και να γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις της Αναπλ.Υπουργού Υγείας κας Γκάγκα κατά την πρόσφατη επίσκεψή της στην Ηλεία.

Τέλος, ο κ. Νικολακόπουλος ανάμεσα στα άλλα όπως είπε στην αντιπροσωπεία των εργαζομένων θα ζητήσει και την παράταση των συμβάσεων του προσωπικού που είχε προσληφθεί για τις ανάγκες της πανδημίας, οι οποίες λήγουν στο τέλος του έτους.

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα