09/04/202415:31

Ανδρέας Παπαδάκος : Το ταξίδι του Α.Ο Αστέρα Αμαλιάδας συνεχίζεται!

Ο επικεφαλής του Α.Ο ΑΣΤΕΡΑ Αμαλιάδας Ανδρέας Παπαδάκος μετά την άνοδο της ομάδας στα play off νιώθει διπλά ικανοποιημένος  και υπερήφανος. Η ομάδα, που αντιμετώπισε την απειλή της διάλυσης και να χαθεί στην ιστορία  κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να φλερτάρει στις  πρώτες θέσεις ανάμεσα στις ποδοσφαιρικές  ομάδες της Ηλείας.

Ο Ανδρέας Παπαδάκος θέλει να ευχαριστήσει θερμά την Διοίκηση του ΑΣΤΕΡΑ, τον Πρόεδρο Κώστα Παπαδάκο, τους προπονητές και κυρίως τους παίκτες που κατάφεραν το ακατόρθωτο αυτή την σαιζόν. Πάνω από όλα όμως δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τους φίλους και φίλαθλους της ομάδας για την στήριξή τους, αλλά και τη νέα γενιά που διατηρεί ζωντανή τη φλόγα του ΑΣΤΕΡΑ μέσα από τις Ακαδημίες.

Με μια αισιόδοξη διάθεση, ο επικεφαλής του Α.Ο ΑΣΤΕΡΑ επισημαίνει πως το ταξίδι συνεχίζεται και θα είναι πιο ευχάριστο με την συμμετοχή όλων των δημοτών του Δήμου Ήλιδας.  Στόχος μας είναι να γεμίσουμε το γήπεδο και περισσότερος κόσμος , κυρίως η νέα γενιά να γνωρίσει και να αγαπήσει τον Α.Ο ΑΣΤΕΡΑ Αμαλιάδας. Η ομάδα ξεπέρασε τις προσδοκίες και η επόμενη φάση αναμένεται με μεγάλο ενθουσιασμό. Οι προετοιμασίες για τη νέα σεζόν επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις!

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα