15/06/202015:06

Ανήσυχες οι εργαζόμενες σε οίκους ανοχής από τα νέα μέτρα: “Δεν μπορείς να βάλεις χρονόμετρο στον πελάτη”- Κανείς πελάτης δεν θα αφήνει ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνό του

Εκφράζουν την ανησυχία τους

Ανήσυχες είναι οι εργαζόμενες σε οίκους ανοχής στην Πάτρα, που επαναλειτουργούν σήμερα μετά από αρκετό καιρό λόγω της πανδημίας. Και αυτό γιατί τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να τηρήσουν για τον κορωνοϊό, όπως δηλώνουν στο thebest.gr, είναι αποτρεπτικά για τους πελάτες.

Το thebest.gr μίλησε με δύο εργαζόμενες σε οίκους ανοχής, η μία στο κέντρο και η άλλη στη Δυτική περιοχή της Πάτρας. Όπως μας εξήγησαν τα δύο μέτρα που δημιουργούν τα βασικά προβλήματα και που θα κάνουν κάποιον να το σκεφτεί δύο και τρεις φορές προτού επισκεφθεί έναν οίκο ανοχής είναι ο περιορισμός των 15 λεπτών για τον κάθε πελάτη, αλλά και το γεγονός ότι θα πρέπει να αφήσει τα στοιχεία του, το όνομά του και το τηλέφωνό του.

Οι περισσότεροι που έρχονται εδώ είναι παντρεμένοι- Κανείς δεν θέλει να αφήσει τα στοιχεία του

«Μέτρα προστασίας και καθαριότητας, χρήση γαντιών και οινοπνεύματος υπήρχαν και πριν τον κορωνοϊό.

Το πρόβλημα που έχουμε τώρα είναι ότι οι πελάτες θα πρέπει να αφήνουν τα στοιχεία τους. Αυτό είναι δύσκολο γιατί οι περισσότεροι που έρχονται εδώ, είναι παντρεμένοι, με παιδιά. Δεν μπορούμε να τους πιέζουμε να αφήσουν το όνομα και το τηλέφωνό τους» εξηγεί η εργαζόμενη σε οίκο ανοχής, στη Δυτική περιοχή της Πάτρας.

Η ίδια αναφέρει πως είναι νωρίς ακόμα για να ξέρει αν αυτό το εμπόδιο είναι αρκετό για να αποτρέψει πελάτες. Πάντως το πώς θα «λυθεί» το πρόβλημα, απασχολεί τις εργαζόμενες οι οποίες, όπως μας είπε μία από αυτές, σκέφτονται «να αναγράφουν δικά τους τηλέφωνα και όχι του πελάτη». (σ.σ. στην ουσία θα κρατάνε εικονικά στοιχεία).

Το γεγονός ότι υπάρχει ο χρονικός περιορισμός των 15 λεπτών για τον κάθε πελάτη, «είναι πρόβλημα για τον πελάτη, και όχι για εμάς» εξηγεί η γυναίκα.

Όσο για το αν αισιοδοξεί…«Είναι νωρίς αλλά πιστεύω ότι κάτι θα γίνει» μας λέει.

Δεν μπορείς να βάλεις χρονόμετρο στον πελάτη

Μιλώντας με εργαζόμενη στον οίκο ανοχής, στο κέντρο της Πάτρας, ακούσαμε ξανά ότι είναι δύσκολο για κάποιον που μπαίνει σε έναν τέτοιο χώρο, να αφήσει τα στοιχεία του και αυτό μπορεί να τον αποτρέψει από το να τον επισκεφθεί.

«Οι πελάτες παίρνουν τηλέφωνα για να ρωτήσουν πότε και πώς ξεκινάμε, όμως ακόμα δεν υπάρχει κίνηση. Νομίζω πως κανείς τους δε θα θέλει να δίνει τα στοιχεία του και έτσι τελικά θα κλείσουμε, δε θα δουλεύουμε, δεν θα μπορούμε να δουλέψουμε. Πρόκειται για ένα σοβαρό πρόβλημα που πιστεύω ότι δεν θα λυθεί. Πολλοί είναι παντρεμένοι και δεσμευμένοι οπότε δύσκολα θα ρισκάρουν» μας λέει εργαζόμενη οποία αναφέρθηκε και στο θέμα του χρονικού περιορισμού.

«Δεν μπορείς να βάλεις χρονόμετρο στον πελάτη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Thebest.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα