09/05/202320:49

Αννα – Μαρία Βλαγκούλη: Η επίσκεψη στο Ειρηνοδικείο Μυρτουντίων και το ενδιαφέρον για τις δράσεις του «Καλλιρρόη Παρρέν»

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ – ΜΑΡΙΑΣ ΒΛΑΓΚΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΩΡΑΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Η επίσκεψη στο Ειρηνοδικείο Μυρτουντίων
και το ενδιαφέρον για τις δράσεις του «Καλλιρρόη Παρρέν»

• Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΡΟΘΥΜΗ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το Ειρηνοδικείο Μυρτουντίων στα Λεχαινά επισκέφθηκε η Υποψήφια βουλευτής Ηλείας Άννα – Μαρία Βλαγκούλη και συναντήθηκε με την Προϊσταμένη της Γραμματείας Πανωραία Παπαδοπούλου.
Η κα Βλαγκούλη ενημερώθηκε για την λειτουργία της υπηρεσίας που έχει ένα σημαντικό έργο καθημερινά αλλά επισημάνθηκε τόσο από την ίδια όσο και από την κα Παπαδοπούλου η ανάγκη σε ενίσχυση προσωπικού καθώς υπάρχουν και κενές θέσεις που πρέπει να αναπληρωθούν λόγω συνταξιοδοτήσεων.


Ακόμη απαιτείται και η παρουσία εργαζομένων με εξειδίκευση στις νέες τεχνολογίες κλπ καθώς ο φόρτος εργασίας ιδιαίτερα και σε μηχανογραφημένη πλέον μορφή είναι μεγάλος ενώ το Ειρηνοδικείο καλείται να εξυπηρετήσει μεγάλο αριθμό πολιτών σε μια ευρύτατη γεωγραφική ακτίνα.


Στο μεταξύ με αφορμή και την ιδιότητα της κας Παπαδοπούλου ως Προέδρου του Κέντρου «Καλλιρρόη Παρρέν» που αφορά στον αγώνα κατά της βίας των γυναικών συζητήθηκαν θέματα που αφορούν για το συγκεκριμένο θέμα την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας μας με την Υποψήφια Βουλευτή να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που κατά το παρελθόν έχουν αναληφθεί. Δήλωσε εξάλλου και η ίδια πρόθυμη να συμμετάσχει και να βοηθήσει όπου και όταν χρειαστεί κοντά στις δράσεις του Κέντρου υποστηρίζοντας πάντα την υπεράσπιση των γυναικών και των ανθρώπινων δικαιωμάτων .

σταμένη

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα