02/05/202318:26

Αννα – Μαρία Βλαγκούλη: “Αξιοσημείωτο το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας στον τόπο μας !”- Με τις ευλογίες του Σεβ. Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Αθανασίου η συνέχιση του πολιτικού της αγώνα-

ΑΝΝΑ – ΜΑΡΙΑ ΒΛΑΓΚΟΥΛΗ : ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΗ ΜΑΣ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΓΩΝΑ

 

Αξιοσημείωτο το κοινωνικό έργο

της Εκκλησίας στον τόπο μας !

 

ΤΑ ΣΤΟΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ κκ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΦΟΔΙΑ ΕΙΠΕ Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ

 

Η Εκκλησία μας και ειδικά η Μητρόπολη Ηλείας έρχονται αρωγοί στην αντιμετώπιση των κοινωνικών μας προβλημάτων και το έργο τόσο του Μητροπολίτη μας κκ Αθανασίου όσο και των κληρικών μας είναι αξιοσημείωτο ως προς την ανθρώπινη αλληλεγγύη και την θαλπωρή αδύναμων συμπατριωτών μας.

Δεν είναι τυχαίο ότι η δική μας Μητρόπολη συγκαταλέγεται αν δεν είναι η πρώτη στην Ελληνική Περιφέρεια με τα περισσότερα και τα μεγαλύτερα κοινωνικά ευαγή ιδρύματα και τεράστια συμβολή στην φιλοξενία και περίθαλψη ηλικιωμένων,  ασθενούντων, προσφύγων  και άλλων περιπτώσεων που έχουν την ανάγκη κάποιας ιδιαίτερης φροντίδας.

Τα ανωτέρω δήλωσε η Υποψήφια βουλευτής Ηλείας Άννα – Μαρία Βλαγκούλη  οποία επισκέφθηκε τον Ιεράρχη μας Αθανάσιο λαμβάνοντας την ευλογία της Εκκλησίας για την συνέχιση του προεκλογικού της αγώνα.

ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ

ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ …

Ο κ. Αθανάσιος την υποδέχθηκε με θερμά και συγκινητικά λόγια και την προέτρεψε να αγωνίζεται για τον τόπο μας με ήθος ευθυκρισία ταπεινότητα και ανιδιοτέλεια. Μάλιστα στο ίδιο πλαίσιο αναφέρθηκε και η προσπάθεια του αείμνηστου Θόδωρου Βλαγκούλη που όχι μόνο ως υποψήφιος όλα του τα χρόνια στο Νομό αλλά και ως νομικός στάθηκε δίπλα στην Μητρόπολη προσφέροντας τις υπηρεσίες του στα ζητήματα που την απασχολούσαν.

Η κα Βλαγκούλη τόνισε από την πλευρά της ότι αυτή η στάση ζωής του πατέρα της αλλά και τα στοργικά λόγια του Μητροπολίτη είναι τα καλύτερα εφόδια για να συνεχίσει με πίστη και αποφασιστικότητα σε αυτό που κάνει. Πάντα με ειλικρίνεια και αγάπη για τον τόπο και τους συμπατριώτες της…

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα