23/09/202323:56

Ανοίγουν τα σχολεία της Θεσσαλίας τη Δευτέρα – Η ανάρτηση Πιερρακάκη (Photos)

Αντίστροφη είναι η μέτρηση για τη λειτουργία των σχολείων στη Θεσσαλία τα οποία θα ανοίξουν τη Δευτέρα για να υποδεχθούν τους μαθητές.

Είκοσι μέρες μετά το καταστροφικό χτύπημα της κακοκαιρίας Daniel, ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης με ανάρτησή του στο facebook ανακοίνωσε ότι στα σχολεία της Θεσσαλίας θα χτυπήσει για πρώτη φορά τη Δευτέρα το κουδούνι και ότι το μεγάλο στοίχημα μετά τη θεομηνία είναι η επιστροφή της σχολικής κοινότητας στα θρανία με τη μέγιστη ασφάλεια.

«Είμαστε εδώ και θα μείνουμε για όσο χρειαστεί» γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Πιερρακάκης ο οποίος συνοδεύει την ανάρτησή του με φωτογραφίες από τις επισκέψεις του στα σχολικά συγκροτήματα της Γιάννουλης, της Φαλάνης, της Φαρκαδώνας, του Προδρόμου, του Παλαμά και των Σοφάδων.

Αναλυτικά η ανάρτηση Πιερρακάκη:

To πρώτο κουδούνι θα χτυπήσει τη Δευτέρα στα σχολεία της Θεσσαλίας. Στοίχημά μας να επουλώσουμε γρήγορα τις πληγές που άφησε η κακοκαιρία και να αποκαταστήσουμε την καθημερινότητα των μαθητών και των εκπαιδευτικών μας.
Η Θεσσαλία προσπαθεί να ξανασταθεί στα πόδια της. Κι εμείς είμαστε όλοι εδώ για να βοηθήσουμε αυτό να γίνει γρήγορα.
Στο 3ο Δημοτικό και στο 3ο Νηπιαγωγείο Γιάννουλης, στο 1ο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Φαλάνης, στο
1ο Δημοτικό, στο 3ο Νηπιαγωγείο , στο Γυμνάσιο, στο ΕΠΑΛ και στο Λύκειο Φαρκαδώνας, στο Νηπιαγωγείο Προδρόμου, στο σχολικό συγκρότημα ΕΠΑΛ -ΕΕΚ- ΕΝΕΓΥΛ Σοφάδων και στο 1ο και στο 3ο Δημοτικό Παλαμά συνάντησα σήμερα ανθρώπους της δημόσιας διοίκησης να καταβάλλουν υπερπροσπάθεια. Δημάρχους , Διευθυντές σχολείων, Διευθυντές Εκπαίδευσης, την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης να λύνουν προβλήματα , να ξεπερνάνε στεγανά και αρμοδιότητες. Όλοι μαζί.
Τα λεπτά για το άνοιγμα των σχολείων κυλούν αντίστροφα και πρέπει να ξεπεραστούν δεκάδες μικρότερα ή μεγαλύτερα εμπόδια. Θα το καταφέρουμε για τον κοινό σκοπό , που είναι η επιστροφή της σχολικής κοινότητας στα θρανία με τη μέγιστη ασφάλεια.
Είμαστε εδώ και θα μείνουμε για όσο χρειαστεί.

Δείτε φωτογραφίες από τις επισκέψεις του κ. Πιερρακάκη στα σχολεία της Θεσσαλίας

Pierr_thes__2_
Pierr_thes__3_
Pierr_thes__4_
Pierr_thes__5_
Pierr_thes__6_
Pierr_thes__7_
Pierr_thes__8_
Pierr_thes__1_

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα