05/07/202420:56

Αντώνης Ρέμος: Δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή – Δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος- Η δημόσια τοποθέτηση από τον τραγουδιστή

Δημόσια τοποθετήθηκε ο διάσημος τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος, ο οποίος ελέγχεται για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Σε ανακοίνωσή του τόνισε ότι έδωσε εντολή στους πληρεξούσιους Δικηγόρους του, Στάθη Μπακάλη και Μιχάλη Δημητρακόπουλο, να καταθέσουν αίτηση, ώστε να κληθεί – τάχιστα – να δώσει εξηγήσεις, να πληροφορηθεί γιατί κατηγορείται και να αντικρούσει τις αποδιδόμενες κατηγορίες.

Έναντι του νόμου είμαστε όλοι ίσοι, οι διαρροές, όμως, ψευδών πληροφοριών σε βάρος μου είναι θεσμικό ατόπημα και παραβιάζουν τον Ποινικό Νόμο. Κατηγορηματικά δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή, έχω δε δεχθεί πολλούς ελέγχους από τις φορολογικές αρχές χωρίς να διαπιστωθεί τυχόν παραβατική συμπεριφορά μου” τονίζει ο τραγουδιστής και προσθέτει:

Όλως παραπλανητικώς η μεμονωμένη περίπτωση μιας φορολογικής δήλωσης, που συνδέεται με την περίοδο του Covid, όταν και όλα ήταν κλειστά, φέρεται ως δήθεν κανόνας, ενώ καταβάλλω ως φυσικό πρόσωπο και μέσω εταιρειών συμφερόντων μου μεγάλα ποσά σε φόρους. Δεν είμαι κατηγορούμενος, είμαι ερευνώμενος. Θα συνεχίσω κανονικά να εργάζομαι και δεν θα ακυρώσω καμιά συναυλία, γιατί από αυτές ζουν δεκάδες εργαζόμενοι. Θα ανταποκριθώ στο ακέραιο σε κάθε ελεγκτική διαδικασία και προσμένω την αρχειοθέτηση της υπόθεσής μου“.

Χθες ο ίδιος σχολίασε μέσω των δικηγόρων του ότι ποτέ δεν κλήθηκε από την Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εγκληματικής Περιουσίας να δώσει εξηγήσεις και να προσκομίσει στοιχεία, που θα αποδείκνυαν ότι δεν έχει διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα