31/10/202312:13

ΑΟΛΑ Πύργου: 3ος αγώνας Επάθλου Χωμάτινης Ατομικής Χρονομέτρησης στο Γρύλλο – Νικητές οι Τακιδέλλης, Σταυρόπουλος και Μαχαίρας

Στη χωμάτινη Ειδική Διαδρομή του Γρύλλου πραγματοποιήθηκε ο 3ος αγώνας του Επάθλου Χωμάτινης Ατομικής Χρονομέτρησης από την Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ), συγκεντρώνοντας εκατοντάδες θεατές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μιχάλης Τακιδέλλης ήταν ο ταχύτερος στην κατηγορία 600cc στα kartcross με ένα Yacar Calvino Sport, αφήνοντας τον τοπικό Αντώνη Δημόπουλο με Lahoz Speedcar στη δεύτερη θέση. Ο Παναγιώτης Λάτσης με Speedcar Wonder τερμάτισε τρίτος, εμπρός από τους Γιώργο Δημούση (Semog Bravo Sport), Βασίλη Πετρόπουλο (SR 4×2 Custom), Μιχάλη Δημούση (Semog Bravo Sport) και Δημήτρη Δημητρόπουλο (Lahoz Speedcar). Στην κατηγορία έως 1400 cc, ο Κυπελλούχος Ελλάδος για το 2023 στην κατηγορία C6, Δημήτρης Σταυρόπουλος (Toyota Yaris) επικράτησε, με τους Αναστάσιο Παρασκευόπουλο (Toyota Starlet EP91) και Δημήτρη Δημητρόπουλο με ίδιο αυτοκίνητο να συμπληρώνουν το βάθρο. Ο Καλαματιανός Κωνσταντίνος Μαχαίρας κέρδισε στην κατηγορία 1401-1600 cc, οδηγώντας ένα Citroen Saxo VTS, με τον Αντώνη Δημόπουλο (Toyota Starlet) να τερματίζει δεύτερος, εμπρός από τον Δημήτρη Βαρθαλίτη (Toyota Corolla AE111).

Δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους ο νεαρός Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος (Lahoz Speedcar), ο Αλέξανδρος Τσάτσαρης (4×4 Custom) και ο “DPAL” με Semog Bravo Sport.

Η Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Αυτοκινήτου Πύργου (ΑΟΛΑΠ) θέλει να ευχαριστήσει όλους τους οδηγούς που συμμετείχαν στον αγώνα. Και του χρόνου!

Μοιραστείτε το άρθρο

Περισσότερα Νέα